طرز تهیه نان رول دارچینی (نان پیچ دارچینی)
این رولهای دارچینی برای صبحهایی که بچهها به مدرسه میروند و تمایلی به خوردن صبحانه ندارند، کاملا مناسب هستند. میانوعدهای خوشعطر که علاوه بر سیر کردن در شرایط خاص میتواند یک شیرینی شیک و دلپسند برای مهمانیها باشد.
اگر نان رول دارچینی را در ظرف های مافین به اندازه کوچک آماده کنید، شیکتر و بهتر خواهد بود تا هنگامی که آن را در ظرف یکتکه کیک بریزید و بعد به برش های کوچک مانند نان تست برش دهید. اما در نهایت انتخاب با شماست که کدام نوع و سبک چیدمان و سرو را میپسندید.
مواد لازم فیلینگ
- 1/2 فنجان شکر قهوه ای (100 گرم) هر شکری جواب میدهد
- پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری (10 گرم)
- 1/4 قاشق چایخوری نمک (1 گرم)
- 1/2 فنجان کره نرم شده (112 گرم)
مواد لازم خمیر:
- 1/2 فنجان شیر (125 میلی لیتر)
- 1 عدد تخم مرغ
- شکر 2 قاشق غذاخوری (30 گرم)
- 1 قاشق چایخوری مخمر فوری (3 گرم)
- 2 فنجان آرد همه منظوره (250 گرم)
- 1/2 قاشق چایخوری نمک (3 گرم)
- 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک (30 گرم)
در ویدئو مراحل کار به خوبی آموزش داده است و میتوانید مشاهده کنید.
مراحل کار
ابتدا شکر و پودر دارچین و نمک را در ظرف میریزیم و با لیسک ترکیب میکنیم تا به خوبی در یکدیگر مخلوط شوند. کرهای که از قبل نرم شده است و در محیط آشپزخانه بوده را به کاسه اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. باید مایه آماده شده ترکیبی خوب از مواد گفته شده باشد که مزه آن در حین پخش کردن بر روی خمیر یکنواخت باشد.
برای آمادهسازی خمیر شیر، شکر و مخمر را در کاسه بریزید و پس از هم زدن آرد را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید. نمک و کره را هم اضافه کنید و همچنان با لیسک آن را هم بزنید. برای سهولت ورز دادن بهتر است بر روی یک تخته یا سطح صاف کمی آرد بپاشید و با دست خمیر را ورز دهید. بعد از آماده شدن خمیر اطرف آن را با روغن چرب کنید و درون کاسه قرار دهید.
یک ساعت زمان بدهید تا حجم خمیر 2 برابر شود و سپس آن را با وردنه صاف کنید. فیلینگ آماده شده را بر روی خمیر به صورت یکدست و یکنواخت پخش کنید. سپس خمیر را سه لا کنید و تا کنید و مجدد با وردنه آن را صاف کنید.
خمیر صاف شده را به 6 بخش مساوی تقسیم کنید و در هر بخش جدا شده 2 برش کوچک بدهید و مطابق ویدئو زیر آن را بیچید. بعد ازاتمام کار 20 دقیقه سلفون بر روی خمیر بگذارید و در این حین فر را روشن کرده و در دما 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. در نهایت خمیر را در فر بگذارید.
نوش جان!