طرز تهیه سیب زمینی کلونجی (غذا هندی)
سیاه دانه ادویهای است که به ندرت در آشپزی استفاده میشود ،اما در برخی ادویه هایترکیبی به دلیل عطر و مزه و خواصی که دارد، کاربرد دارد. سیب زمینی کلونجی غذایی است که در هند و بنگلادش رواج دارد و محبوبیت زیادی دارد.
اگر دنبال غذایی هستید که بتوانید سریع و آسان آماده کنید، سیب زمینی کلونجی یکی از سادهترین شامها برای هر تعداد نفر است. شامی ساده که پایه و اساس آن سیب زمینی محبوب ترین خوراکی در بین تمامی افراد است.
مواد لازم
- سیب زمینی پخته نیم کیلو
- روغن یک چهارم فنجان
- ماست نصف فنجان
- سیاه دانه یک قاشق چای خوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- گرانول فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
- زیره سبز 1 قاشق چای خوری
دستورالعمل ها
- برای پخت راحتتر، سیبزمینیها را پوست کنده و برش دهید.
- سیبزمینیها را روی شعله ملایم را قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا سیبزمینیها کاملا پخته شوند.
- روغن را در یک قابلمه گرم کنید. دانه سیاه دانه و زیره سبز را سرخ کنید.
- ماست را به قابلمه اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید.
- بهتر است از ماست غیرهمزده (ماست معمولی) استفاده کنید تا مزه بهتری بدهد.
- به جای گرانول فلفل قرمز میتوانید از پودر فلفل قرمز استفاده کنید.
- فلفل سیاه عطر و مزه زیادی دارد، بهتر است از آن استفاده نشود.