طرز تهیه سیب زمینی کلونجی (غذا هندی)

سیاه دانه ادویه‌ای است که به ندرت در آشپزی استفاده می‌شود ،اما در برخی ادویه های‌ترکیبی به دلیل عطر و مزه و خواصی که دارد، کاربرد دارد. سیب زمینی کلونجی غذایی است که در هند و بنگلادش رواج دارد و محبوبیت زیادی دارد.

اگر دنبال غذایی هستید که بتوانید سریع و آسان آماده کنید، سیب زمینی کلونجی یکی از ساده‌ترین شام‌ها برای هر تعداد نفر است. شامی ساده که پایه و اساس آن سیب زمینی محبوب ترین خوراکی در بین تمامی افراد است.

طرز تهیه سیب زمینی کلونجی (غذا هندی)

مواد لازم

  • سیب زمینی پخته نیم کیلو
  • روغن یک چهارم فنجان
  • ماست نصف فنجان
  • سیاه دانه یک قاشق چای خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • گرانول فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
  • زیره سبز 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه سیب زمینی کلونجی (غذا هندی)

دستورالعمل ها

  • برای پخت راحت‌تر، سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و برش دهید.
  • سیب‌زمینی‌ها را روی شعله ملایم را قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا سیب‌زمینی‌ها کاملا پخته شوند.
  • روغن را در یک قابلمه گرم کنید. دانه سیاه دانه و زیره سبز را سرخ کنید.
  • ماست را به قابلمه اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید.
  • بهتر است از ماست غیرهمزده (ماست معمولی) استفاده کنید تا مزه بهتری بدهد.
  • به جای گرانول فلفل قرمز می‌توانید از پودر فلفل قرمز استفاده کنید.
  • فلفل سیاه عطر و مزه زیادی دارد، بهتر است از آن استفاده نشود.
author-avatar

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *