طرز تهیه لیموناد اسطوخودوس (لوندر)

برای کسانی که از گرمای رنج می‌برند، یک پیشنهاد برای نوشیدنی خنک کننده وجود دارد. آن‌هم لیموناد دم کرده اسطوخودوس!

خیلی آسان، راحت، سریع آماده می‌شود و بدون دردسر می‌توانید نوش جان کنید. لیموناد اسطوخودوس خنک، با طراوت و لذت بخش است! لوندربا آب‌لیموی، عسل یا شکر (یا هر شیرین‌کننده مورد علاقه مانند شکر قهوه‌ای) برای شیرین کردن! همه چیز خوشمزه درست می‌شود. این یک نوشیدنی دوست داشتنی با رنگ بنفش یا صورتی بسیار روشن خیره کننده است!

آیا می توانم شربت اسطوخودوس را از قبل درست کنم؟

می توانید شربت ساده اسطوخودوس (دم‌کرده) را درست کنید و آن را در یک بطری شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید. شربت اسطوخودوس تا دو هفته در یخچال نگهداری می‌شود.

مواد لازم

  • 2 قاشق چایخوری اسطوخودوس خشک
  • 2 قاشق چایخوری شیرین کننده
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 250 میلی لیتر آب جوش
  • 2 فنجان آب گازدار

دستورالعمل و نکات کاربردی

اسطوخودوس، شیرین کننده و آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید تا به آرامی بجوشد. خیلی کم هم بزنید تا فقط بخار آب خارج شود. 30 دقیقه زمان بدهید سپس صاف کنید و بگذارید خنک شود. 2 قاشق غذاخوری شربت اسطوخودوس و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو را به یک لیوان اضافه کنید. آب گازدار بریزید و در آخر یخ را اضافه کرده و تزیین کنید.

  • اگر خیلی شیرین بود، آبلیمو بیشتری اضافه کنید.
  • اگر خیلی ترش بود، شکر بیشتری اضافه کنید.
  • اگر خیلی غلیظ بود، آب بیشتری اضافه کنید.
author-avatar

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *