طرز تهیه لیموناد اسطوخودوس (لوندر)
برای کسانی که از گرمای رنج میبرند، یک پیشنهاد برای نوشیدنی خنک کننده وجود دارد. آنهم لیموناد دم کرده اسطوخودوس!
خیلی آسان، راحت، سریع آماده میشود و بدون دردسر میتوانید نوش جان کنید. لیموناد اسطوخودوس خنک، با طراوت و لذت بخش است! لوندربا آبلیموی، عسل یا شکر (یا هر شیرینکننده مورد علاقه مانند شکر قهوهای) برای شیرین کردن! همه چیز خوشمزه درست میشود. این یک نوشیدنی دوست داشتنی با رنگ بنفش یا صورتی بسیار روشن خیره کننده است!
آیا می توانم شربت اسطوخودوس را از قبل درست کنم؟
می توانید شربت ساده اسطوخودوس (دمکرده) را درست کنید و آن را در یک بطری شیشهای در یخچال نگهداری کنید. شربت اسطوخودوس تا دو هفته در یخچال نگهداری میشود.
مواد لازم
- 2 قاشق چایخوری اسطوخودوس خشک
- 2 قاشق چایخوری شیرین کننده
- 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 250 میلی لیتر آب جوش
- 2 فنجان آب گازدار
دستورالعمل و نکات کاربردی
اسطوخودوس، شیرین کننده و آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید تا به آرامی بجوشد. خیلی کم هم بزنید تا فقط بخار آب خارج شود. 30 دقیقه زمان بدهید سپس صاف کنید و بگذارید خنک شود. 2 قاشق غذاخوری شربت اسطوخودوس و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو را به یک لیوان اضافه کنید. آب گازدار بریزید و در آخر یخ را اضافه کرده و تزیین کنید.
- اگر خیلی شیرین بود، آبلیمو بیشتری اضافه کنید.
- اگر خیلی ترش بود، شکر بیشتری اضافه کنید.
- اگر خیلی غلیظ بود، آب بیشتری اضافه کنید.