طرز تهیه 4 سس ماست خامهای سالم
شما زمان و تلاش زیادی برای ایجاد یک سالاد زیبا (شستن سبزیجات، خرد کردن سبزیجات، لایه لایه کردن همه چیز، برش هر کدام و رنده کردن بعضی از آنها) صرف میکنید تا شاهکار خود را با یک بطری سس خریداری شده در فروشگاه به پایان برسانید؟!!! عجیب است. دستورالعملهای سس سالاد خانگی سالم که تهیه آن بسیار آسان است و هر آشپز مبتدی و ماهری میتواند در کوتاهترین زمان آنها را آماده کند.
ساده ترین نکته برای کسانی که میخواهند سبزیجات بیشتری بخورند و از آن لذت ببرند! شروع درست کردن یک سس سالاد سالم در خانه است. و نکته مهم این است که برخلاف بسیاری از سسهای خریداری شده در فروشگاه، یک سس سالاد سالم خانگی طوری آمادهسازی نشده است که برای ماهها نگهداری شود. سریعا در کوتاهترین زمان باید مصرف نمود. نهایت مدت نگهداری در یخچال 1 هفته است.
در ویدئو انتها صفحه طرز تهیه 4 مدل سس خانگی برای سالادهای مختلف آموزش داده شده است. صادقانه بگویم که همه چیز سالاد در سس آن خلاصه میشود! بله، سبزیها مهم هستند، اما اگر مقدار زیادی سس خوشطعم داشته باشید، ممکن است حتی نیازی به طعمدهندههای مصنوعی نداشته باشید.
سس ماست لیمویی خامهای
- ماست
- روغن زیتون
- آب لیمو
- شکر
- نمک
- پودر فلفل سیاه
- سیر پوره شده
سس سالاد سیب زمینی بدون مایونز
- ماست
- روغن زیتون
- سرکه
- شیر
- دانه خردل خیس شده
- سس خردل
- پودر سیر
- شکر
- نمک
- پودر فلفل سیاه
- تره خرد شده
سس خردل عسل بدون روغن
- ماست
- سس خردل
- سرکه
- عسل
- نمک
- پودر فلفل سیاه
- پودر سیر
سس ماست رنچ
- ماست
- روغن زیتون
- آبلیمو
- شکر
- سیر پودر شده
- شوید خشک
- جعفری خشک
- تره خشک
- پودرسیر
- پودر پیاز
- پودر خردل
- نمک
- پودر فلفل سیاه