حتما اگر بخواهید ترشی یا شور دُرُست کنید اولین چیزی که به ذهنتان می رسد خرید گلپر است و یا چک کنید که در قفسه یا کابینت ادویه دانه گلپر دارید یا خیر! اما چرا از گلپر در ترشی استفاده می شود؟ تا به حال به آن فکر کرده ای؟
علت استفاده از گلپر در ترشی و شور
سرکه طبع سرد دارد و دانه گلپر طبع گرم پس این دو مصلح یکدیگر هستند یا به زبان ساده همدیگر را خنثی می کنند. پس نتیجه می گیریم آسیبی که مصرف سرکه به بدن می زند با ترکیب کردن گلپر از بین می رود.
دلیل دیگر حضور گلپر در ترشی و شور طعم و مزه آن است. گلپر به تنهایی کمی رگ تند و ترش دارد به همین دلیل است که مزه خاصی به ترشیجات می دهد و نبود در بعضی ترشیجات، به خوبی حس می شود.
خاصیت ضد نفخ و تقویت سیستم گوارش و بهبود هضم سه خاصیت دیگر دانه گلپر است که باعث شده یک ادویه و چاشنی کامل و سالم حساب شود. برای آشنایی با خواص بیشتر گلپر ویدیو زیر را تماشا کن…
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.