خردل زرد پرکاربردترین نوع خردل است که به فرزند طلایی خردل شهرت دارد. سس خردل زرد عضو جدانشدنی ساندویچ همبرگر یا هات داگ است.
دانه خردل زرد چه مزه است؟
ملایمترین طعم و مزه را در میان انواع مختلف خانواده خود دارد مزهای ترد و ترش و کلی شباهت به طعم سرکهای در آن قابل حس است.
طرز سس خردل خانگی
یادگیری طرز تهیه بسیار آسانتر از آن چیزی است که تصور میکنید و در کمتر از 60 دقیقه می توانید یک سس حرفهای و خاص برای ساندویچ آماده کنید.
نکته مهم این است که در روش پخت ذکر شده از حرارت دادن خردل استفاده شده است. اینکار باعث میشود تا طعم دانهها کمی ملایمتر شود. در واقع از شدت مزه کاسته میشود اما عطر آن به قوت خود باقیست! اینکار برای حس کردن تمام مزههای موجود در ساندویچ پسندیدهتر است.
مواد لازم:
- دانه خردل ¾ فنجان
- آب 1 و ½ فنجان
- سرکه ¼ فنجان
- زردچوبه ¼ قاشق چایخوری
- پاپریکا ¼ قاشق چایخوری
- عسل 1 قاشق چایخوری
- دارچین ⅛ قاشق چایخوری
- نمک ½ قاشق چایخوری
- سیر ⅛ قاشق چایخوری
- پیاز ⅛ قاشق چایخوری
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.