طرز تهیه سس خردل خانگی

طرز تهیه سس خردل خانگی ماندگاری 1 ماه در یخچال
سس خردل با عسل تهیه میشود و شما نمیتوانید سس خردل را بدون عسل میل کنید مگر اینکه از شیرین کنندهای خاص استفاده کنید تا طعم سس تنظیم شود. این دستور سس خردل عسلی خانگی سریع، آسان است و به مواد اولیه ساده آشپزخانه نیاز دارد.

مواد لازم سس خردل خانگی
- دانه خردل ¾ فنجان
- آب 1 و ½ فنجان
- سرکه ¼ فنجان
- زردچوبه ¼ قاشق چایخوری
- پاپریکا ¼ قاشق چایخوری
- عسل 1 قاشق چایخوری
- دارچین قاشق چایخوری
- نمک ½ قاشق چایخوری
- سیر 1 قاشق چایخوری
- پیاز 1 قاشق چایخوری
راههای استفاده از سس خردل
از این سس به عنوان دیپ یا سس استفاده کنید. در اینجا چند روش مورد علاقه برای استفاده آورده شده است:
- ناگت مرغ
- مرغ سوخاری
- استیک گوشت
- سینه مرغ کبابی
- سیب زمینی کبابی
- سس را با کمی آب لیموترش کمی رقیق کنید و سپس به عنوان سس سالاد استفاده کنید!




مزه خوبی داشت
نوش جان سپیده جان
دست شما درد نکند
Can I contact Administration?
It is important.
Thank.
بریم ببینیم چی از اب درمیاد
به نظرم نمکش باید بیشتر باشه
دوست عزیز مقدار نمک در هر غذا و سس به ذائقه افراد برمیگردد. شما میتونید بیشتر استفاده کنید یا اصلا از نمک استفاده نکنید. استفاده از نمک آزاد است.
با هر روشی که رفتم سس تلخ و بد مزه و بی رنگ درمیومد!
اصلا مثل ساندویچی ها نمیشد!
اما این روش رو پسندیدم، خدا قوت
نوش جان دوست عزیز
سیر تازه می توان استفاده کرد؟
سلام دوست عزیز عطر سیر تازه زیاد است و مزه سس را به کل تغییر می دهد. بهتر است استفاده نشود
میشه پاپریکا رو حذف کرد؟
سلام دوست عزیز بله، میتونید.
با دستور شما سس رو درست کردم و خیلی عالی شده.
ممنونم ازتون
نوش جان