شگفتی با ادویه

طرز تهیه سس خردل خانگی

طرز تهیه سس خردل خانگی ماندگاری 1 ماه در یخچال

طرز تهیه سس خردل خانگی ماندگاری 1 ماه در یخچال

سس خردل با عسل تهیه می‌شود و شما نمی‌توانید سس خردل را بدون عسل میل کنید مگر اینکه از شیرین کننده‌ای خاص استفاده کنید تا طعم سس تنظیم شود. این دستور سس خردل عسلی خانگی سریع، آسان است و به مواد اولیه ساده آشپزخانه نیاز دارد.

طرز تهیه سس خردل خانگی ماندگاری 1 ماه در یخچال

مواد لازم سس خردل خانگی

  • دانه خردل ¾ فنجان
  • آب 1 و ½ فنجان
  • سرکه ¼ فنجان
  • زردچوبه ¼ قاشق چای‌خوری
  • پاپریکا ¼ قاشق چای‌خوری
  • عسل 1 قاشق چای‌خوری
  • دارچین قاشق چای‌خوری
  • نمک ½ قاشق چای‌خوری
  • سیر 1 قاشق چای‌خوری
  • پیاز 1 قاشق چای‌خوری

راه‌های استفاده از سس خردل

از این سس به عنوان دیپ یا سس استفاده کنید. در اینجا چند روش مورد علاقه برای استفاده آورده شده است:

  • ناگت مرغ
  • مرغ سوخاری
  • استیک گوشت
  • سینه مرغ کبابی
  • سیب زمینی کبابی
  • سس را با کمی آب لیموترش کمی رقیق کنید و سپس به عنوان سس سالاد استفاده کنید!

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

یک دیدگاه درباره «طرز تهیه سس خردل خانگی»

  1. سپیده گفت:

    مزه خوبی داشت

    1. شیوا فقیه نژاد گفت:

      نوش جان سپیده جان

  2. سودابه گفت:

    دست شما درد نکند

  3. VictortnrBU VictorcglBU گفت:

    Can I contact Administration?
    It is important.
    Thank.

  4. فرزانه گفت:

    بریم ببینیم چی از اب درمیاد

  5. الهام سهرابی گفت:

    به نظرم نمکش باید بیشتر باشه

    1. شیوا فقیه نژاد گفت:

      دوست عزیز مقدار نمک در هر غذا و سس به ذائقه افراد برمیگردد. شما میتونید بیشتر استفاده کنید یا اصلا از نمک استفاده نکنید. استفاده از نمک آزاد است.

  6. نسیم ستوده گفت:

    با هر روشی که رفتم سس تلخ و بد مزه و بی رنگ درمیومد!
    اصلا مثل ساندویچی ها نمیشد!
    اما این روش رو پسندیدم، خدا قوت

    1. شیوا فقیه نژاد گفت:

      نوش جان دوست عزیز

  7. مهتاب گفت:

    سیر تازه می توان استفاده کرد؟

    1. شیوا فقیه نژاد گفت:

      سلام دوست عزیز عطر سیر تازه زیاد است و مزه سس را به کل تغییر می دهد. بهتر است استفاده نشود

  8. هستی نجمه گفت:

    میشه پاپریکا رو حذف کرد؟

    1. شیوا فقیه نژاد گفت:

      سلام دوست عزیز بله، میتونید.

  9. سام گفت:

    با دستور شما سس رو درست کردم و خیلی عالی شده.
    ممنونم ازتون

    1. شیوا فقیه نژاد گفت:

      نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *