آموزش پخت و پز

طرز تهیه سیب زمینی کلونجی

طرز تهیه سیب زمینی کلونجی (غذا هندی)

سیاه دانه ادویه‌ای است که به ندرت در آشپزی استفاده می‌شود ،اما در برخی ادویه های‌ترکیبی به دلیل عطر و مزه و خواصی که دارد، کاربرد دارد. سیب زمینی کلونجی غذایی است که در هند و بنگلادش رواج دارد و محبوبیت زیادی دارد.

اگر دنبال غذایی هستید که بتوانید سریع و آسان آماده کنید، سیب زمینی کلونجی یکی از ساده‌ترین شام‌ها برای هر تعداد نفر است. شامی ساده که پایه و اساس آن سیب زمینی محبوب ترین خوراکی در بین تمامی افراد است.

طرز تهیه سیب زمینی کلونجی (غذا هندی)

طرز تهیه سیب زمینی کلونجی (غذا هندی)

  • سیب زمینی پخته نیم کیلو
  • روغن یک چهارم فنجان
  • ماست نصف فنجان
  • سیاه دانه یک قاشق چای خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • گرانول فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
  • زیره سبز 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه سیب زمینی کلونجی (غذا هندی)

دستورالعمل ها

  • برای پخت راحت‌تر، سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و برش دهید.
  • سیب‌زمینی‌ها را روی شعله ملایم را قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا سیب‌زمینی‌ها کاملا پخته شوند.
  • روغن را در یک قابلمه گرم کنید. دانه سیاه دانه و زیره سبز را سرخ کنید.
  • ماست را به قابلمه اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید.
  • بهتر است از ماست غیرهمزده (ماست معمولی) استفاده کنید تا مزه بهتری بدهد.
  • به جای گرانول فلفل قرمز می‌توانید از پودر فلفل قرمز استفاده کنید.
  • فلفل سیاه عطر و مزه زیادی دارد، بهتر است از آن استفاده نشود.

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *