پودر انبه، ادویه ای مناسب برای تهیه انواع خوراک و استفاده به عنوان سس ساندویچ.
این پودر زرد رنگ طعمی به نسبت تند زیرا برای تهیه این پودر از فلفل استفاده شده است. انبه به تنهایی قابل خشک کردن نیست و خیلی سریع خراب می شود. در صورتی که از آن در پخت و پز استفاده می کنید و با تندی میانه خوبی ندارید، این ادویه برای ایجاد مزه تندی کافیست و نیازی به اضافه کردن فلفل به غذا نیست.
زمانی که انبه خشک می شود وزن بسیار کمی خواهد داشت و از نظر هزینه تمام شده، بها زیادی خواهد داشت به همین دلیل اضافه کردن فلفل به عنوان ماده نگهدارنده و مقرون به صرفه کردن این پودر کاملا معقول است.
اگر پودر انبه را با آب جوش مخلوط کنید سس انبه درست خواهد شد که غلظت آن بسته به میزان آب جوشی که اضافه کرده اید متفاوت است و به دلخواه می توانید غلظت سس را تنظیم کنید. این سس برای تمام ساندویچ ها مناسب است از همبرگر های خانگی تا کالباس و حتی مقدار کم آن بر روی سالاد الویه. اما اگر طرفدار سمبوسه و فلافل هستید خرید پودر انبه برای تهیه سس را فراموش نکنید.
ماکارونی، پیتزا و لازانیا سه غذا دیگری است که می توانید از این پودر در تهیه گوشت استفاده کنید. اگر طعم تند برای شما باب میل نیست مقدار کمی بزنید و هیچ گونه فلفلی نزنید، اما اگر تند خور هستید این مقدار فلفل درون پودر انبه برای شما کافی نخواهد بود و باید یکی از سه نوع فلفل سیاه، سفید و قرمز را اضافه کنید.
وزن های مختلف برای خرید ادویه پودر انبه فراهم شده که می توانید به سبد خود اضافه کنید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.