فلفل قرمز طعم تندی دارد که به همین دلیل باعث شده که مورد علاقه بسیاری نباشد و فلفل سیاه را به آن ترجیح دهند، اما این دو، طعم و عطر کاملاً متفاوتی از یکدیگر دارند. در صورت پخت یک غذای مشابه و سرو در دو ظرف جداگانه با استفاده فلفلقرمز و فلفلسیاه قطعاً دو مزه کاملاً متفاوت را خواهید چشید.
پودر فلفل قرمز یکی از ادویهای پرکاربرد است که در تمام غذاها استفاده می شود. اکثر استفاده آن در جنوب کشور بوده و مناطق مرکزی رو به شمال کمتر از آن استفاده میکنند و محبوبیت کمتری دارد. علت آن هم طعم و مزه خاصی است که پس از میل کردن در فرد ایجاد می شود (افزایش دمای بدن یا حس گرما یا حتی احساس سوختگی زبان و گلو پس از میل کردن یک قاشق غذا تند).
به همین دلیل به مذاق خیلی از افراد خوش نمیآید.
به پیشنهاد ما کمی فکر کنید و یک بار امتحان نمایید. مقدار استفاده آن بسیار کم باشد تا فقط خواص وارد غذا شود. با پاشیدن پودر فلفل چیلی میتوانید مزه متفاوت را حس کنید. نوع مصرف، هم در حین پخت غذا است و هم در مرحله پایانی یعنی در هنگام سرو، البته بسته به نوع غذا متفاوت است.
پاپ کورن تند چیلی
اگر اهل تنقلات هستید، در یک قابلمه کوچک کمی روغن، دانه ذرت، نمک و مقداری کمی پودر فلفل قرمز بپاشید و به خوبی هم بزنید. افزایش دما بدن، تماشای یک مسابقه هیجان انگیز را دو چندان می کند.
ارزش غذایی در هر 100 گرم پودر فلفل چیلی خشک
- انرژی 282 کیلوکالری
- کربوهیدرات 50 گرم
- پروتئین 13.5 گرم
- چربی 14 گرم
- آب 4 گرم
- فیبر 35 گرم
- کلسترول 0
- قند 7 گرم
- ویتامین آ 1483 میکروگرم
- ویتامین ای 39 میلی گرم
- ویتامین ث 10 میلی گرم
- کلسیم 330 میلی گرم
- آهن 18 میلی گرم
- منیزیم 150 میلی گرم
- فسفر 300 میلی گرم
خواص پودر فلفل قرمز
1.سلامت قلب را تضمین کنید
از مهمترین خواص مصرف فلفل چیلی چه به صورت دانه کامل یا پودر در غذا، سلامت قلب است. کلسترول خون را کاهش می دهد و از همه مهمتر باعث جلوگیری از رسوب چربی در رگ ها می شود. همین عامل باعث بهبود جریان گردش خون شده که از هزاران بیماری قلبی و عروقی جلوگیری می کند. مانع لخته شدن خون و رگ ها را گشاد کرده تا گردش به خوبی اتفاق بیافتد.
2. میگرن را بهبود دهید
اگر سردردهای میگرنی دارید پیشنهاد می کنیم تا یک قاشق فلفل قرمز را جلوی بینی خود بگیرید و یک بار آن را استشمام کنید. ماده شیمیایی درون فلفل قرار دارد که عصب سه قلو مغز را بی حس می کند. این عصب دقیقا همان تحریک کننده و آغازگر سردردهای شدید و میگرن است. از هر 10 نفر 7 نفر با این حرکت به خوبی سردرد را مهار کردند.
3. افزایش طول عمر آسان است
مواد مغذی فلفل قرمز خشک و قدرت آنها برای مبارزه با التهاب و چربی از دلایلی است که باعث افزایش طول عمر می شود. با مصرف فلفل تازه یا پودر فلفل قرمز خشک شده احتمال مرگ 10 درصد کاهش می یابد. البته مصرف کم اما مداوم این تاثیر را در افزایش سلامت بدن خواهد داشت.
4. متابولیسم و سوخت ساز را افزایش دهید
دقت کردید که پس از میل کردن غذای تند به سرعت دمای بدنتان افزایش می یابد و عرق می کنید؟ این تغییراتی است که در متابولیسم و سیستم سوخت و ساز بدن اتفاق می افتد. این برافروختگی به خاطر مصرف پودر فلفل چیلی است که حس می کنید. با افزایش متابولیسم بدن از تجمع چربی جلوگیری کرده که یکی از هزاران روش برای کنترل وزن است و البته به تنهایی تاثیرگذار نیست.
5. درد را تسکین دهید
اگر به پماد هایی که برای کاهش درد وجود دارد دقت کنید، فلفل قرمز یا رزماری را در ترکیبات آنها مشاهده می کنید. کپسایسین موجود در پودر فلفل قرمز خشک باعث می شود تا درد را تسکین دهید مصرف خوراکی فلفل قرمز نیز تاثیری مشابه دارد.
6. تقویت بدن با مصرف فلفل قرمز چیلی
این فلفل آتشین منبع غنی از ویتامین هاست. ویتامین C موجود در هر دانه فلفل قرمز سه برابر یک پرتقال است. از دیگر ویتامین هایی که مورد نیاز بدن است ویتامین E, A, B و آنتی اکسیدان است که باعث محافظت از سلول ها می شود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.