آموزش پخت و پز, شگفتی با ادویه

طرز تهیه برنج تند

طرز تهیه برنج تند یا اسپایسی رایسی

یک غذای آسان و دم‌دستی که می‌تونی با هر ادویه ای که در خونه داری یک غذا سبک و خوشمزه درست کنی. اگر اهل برنج هستی و با نون سیر نمی‌شی بهترین انتخاب درست کردن برنج اسپایسی هست. ادویه هایی که نیاز داری

مواد مورد نیاز اسپایسی رایس

  • برگ بو
  • پودر پیاز
  • حبه سیر یا پودر سیر
  • پاپریکا دودی
  • گرانول فلفل قرمز
  • پودر فلفل قرمز
  • پودر زیره سبز
  • گوجه
  • پونه خشک
  • ساقه کرفس
  • پیاز

دستورالعمل

پیاز و ساقه کرفس را نگینی خرد کن و در مقدار خیلی کم روغن سرخ کن و ادویه ها را بهش اصافه کن. سیر، برگ بو، پودر پیاز، گرانول فلفل قرمز و پودر فلفل قرمز و پاپریکا دودی و در نهایت پونه خشک را اضافه کن و وقتی بوی پونه درآمد برنج را که از قبل خیس کردی را اضافه کن و با عصاره مرغ یا همون استاک مرغ بزار تا دم بکشه.

اگر عصاره مرغ رو بلد نیستی رو لینک بزن تا ببینی : طرز تهیه استاک مرغ

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *