اگر یک کیک، اسموتی یا دسری خوشمزه خوردید حتماً در آن رد پای وانیل و پودر وانیل را به خوبی حس کرده اید. وانیل از محبوب ترین طعم دهنده ها در جهان است. طعم مطبوع و عطر آرامشبخشی که دارد باعث دوچندان شدن محبوبیت آن شده است.
وانیل، زعفران و هل سه ادویه و چاشنی گران قیمت هستند که هر کدام دنیایی از خاصیت و کارایی را دارند.
کاربرد اولیه پودر وانیل در قنادی و مصارف شیرینی پزی و تهیه بستنی است اما اگر در یخچال هر کدبانو ایرانی را نگاه کنید یه قوطی کوچک میبینید که بر روی آن نوشته پودروانیل. کیک های خانگی، پنکیک ها و جتی استفاده در قهوه از جمله مصارف خانگی این پودر است.
حضور و مزه این پودر در اکثر کیک ها حس می شود اما نکته مهم اینجاست که میزان استفاده از آن در هر بار کیک پزی بسیار کم است. نصف قاشق چای خوری اصولا مقدار متداول در هر بار مصرف است زیرا باعث تلخ شدن کیک می شود.
ارزش غذایی در 80 گرم پودر وانیل
- انرژی 360 کیلو کالری
- چربی 9 گرم
- کلسترول 0
- منیزیم 1 گرم
- سدیم 363 میلی گرم
- کربوهیدرات 63 گرم
- پروتئین 9 گرم
- ویتامین ث 6درصد
- کلسیم 30 درصد
- آهن 3 درصد
منیزیم) کاهش تنش عصبی ماهیچه ها
کلسیم) کاهش هورمون استرس و تقویت استخوان
پتاسیم) آرامش رگ ها و بهبود گردش خون
ویتامین ب) تنظیم متابولیسم و حفظ عملکرد سیستم عصبی
چه مقدار طول می کشد تا 360 کیلو کالری وانیل را بسوزانیم؟
با 90 دقیقه پیاده روی یا 50 دقیقه دوچرخه سواری یا دویدن به مدت 35 دقیقه کالری که با مصرف 80 گرم پودر وانیل را به بدن وارد کرده اید، بسوزانید.
کاهش استرس با مصرف پودر وانیل
به پودر وانیل به عنوان یک طعم دهنده معمولی نگاه نکنید. گردی سفید رنگ که حتی بو کردن آن آرامش به شما خواهد داد و استرس را دور میکند. شاید به نظرتان کمی عجیب به نظر برسد اما اگر شغلی پر استرس دارید، بهتر است روزی یک یا دو بار فقط آن را بو کنید. انرژی از دست رفته را احیا می کند و ذهن را آرامش می بخشد. قطعاً بعد از چندین بار انجام این کار متوجه تغییرات خلق و خو و کاهش اضطراب و استرس خواهید شد.
۶ مورد استفاده از پودر وانیل
- پخت با حرارت زیاد یا مدت زمان طولانی) اگر در حال پخت کیک یا دسر های خاص هستید که باید در فر با دمای زیاد پخته شوند بهترین طعم دهنده وانیل است.
- هنگامی که دستور غذایی حساس دارید) اگر دستور غذایی که در حال آماده کردن آن هستید رنگ و یا طعمی حساس دارد، بهترین چاشنی و طعم دهنده بین تمام چاشنی ها پودر وانیل است.
- وقتی میخواهید نوشیدنی بامزه کلاسیک داشته باشید) اگر در حال آماده کردن نوشیدنی گرم مانند قهوه، نسکافه و یا دیگر نوشیدنی هستید اضافه کردن کمی پودر وانیل به دستور پخت طعمی کلاسیک و خاص را ایجاد می کند.
- هنگامی که نان خاص تهیه می کنید) برای درست کردن نان با جو دوسر یا نان های پروتئینی یا غلات و سبزیجات حضور وانیل قطعاً نیاز است.
- برای تزیین دسر و کیک) پودر قند، پودر دارچین، پودر وانیل و پودر کاکائو ۴ پودر جذابی هستند که برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده می شود. اگر می خواهید علاوه بر رخ زیبا عطر را هم به زیبایی کار اضافه کنید از این گرد سفید رنگ جادویی استفاده کنید.
- اگر سبک زندگی کتو را انتخاب کردهاید) سادگی به همراه عطر خاصی که دارد باعث شده تا در رژیم های غذایی بسیاری جا داده شود که پررنگ ترین حضور در رژیم غذایی کتو است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.