✅ 5 کاربرد نشاسته گل
- تغلیظکننده طبیعی در تهیه سوپ، سس، پودینگ و دسرهای شیرین
- ماده اولیه ماسکهای صورت خانگی برای شفافسازی و کاهش چربی پوست
- جایگزین تخممرغ در شیرینیپزی برای افرادی با رژیم وگان
- استفاده در ساخت ژل مو خانگی با ترکیب با آب و روغنها
- کاربرد دارویی بهعنوان ضدالتهاب موضعی در پودرهای بچه و ضدتعریق
5 ویژگی نشاسته گل
- بیبو و بیمزه، مناسب برای ترکیب با هر نوع ماده غذایی
- رنگ سفید مایل به مات با بافتی پودری و سبک
- بدون گلوتن و مناسب برای افراد دارای حساسیت غذایی
- قابلیت جذب آب بالا و ایجاد بافت ژلهای
- فاقد چربی و قند، مناسب برای رژیمهای کمکالری
5 مدل استفاده از نشاسته گل در آشپزی و خانگی
- تهیه کرمکارامل و فرنی با بافت نرم
- بهعنوان لعاب دهنده سسهای غلیظ مانند سس سفید یا بشامل
- پخت نان و شیرینیجات بدون گلوتن (مخصوص سلیاکیها)
- استفاده در ماسک صورت ترکیبشده با گلاب یا شیر
- مخلوط با آب و جوشاندن برای تهیه ژل حالتدهنده مو یا ژل طبیعی بدن
4 نکته مفید درباره نشاسته گل
- برای حل شدن کامل، ابتدا در آب سرد حل شود و سپس به غذا اضافه گردد.
- در حرارت بالا و مداوم خواص غلیظکنندگی خود را از دست میدهد، در پایان پخت اضافه شود.
- در بستهبندی دربسته و دور از رطوبت نگهداری شود، چون بهشدت جاذب رطوبت است.
- بهخاطر خاصیت نرمکنندگی، برای تسکین جوش یا التهاب پوستی کودکان نیز کاربرد دارد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.