آموزش پخت و پز, شگفتی با ادویه

طرز تهیه کنجد پلو آجیلی (غذا هندی)

طرز تهیه کنجد پلو آجیلی (غذا هندی)

طرز تهیه کنجد پلو آجیلی (غذا هندی)

آسان، سریع، خوش‌طعم و سرشار از آهن که مناسب وعده ناهار است و می‌تواند به عنوان یک ناهار در روزهای تعطیل که نیاز به استراحت بیشتری دارید، تبدیل شود. دستور پخت بسیار راحت است اما انفجار طعم‌ها را نمی‌توان توضیح داد.

این غذا هندی را مانند ویدئو مرحله به مرحله بپزید و بعد از خوردن مطمئن باشید اولویت‌بندی در لیست غذای خود ایجاد خواهید کرد. البته اگر طعم شگفت‌انگیز فلفل و بادام را در کنار کنجد و برنج بپسندید!

طرز تهیه کنجد پلو آجیلی (غذا هندی)

مواد لازم تهیه پودر کنجد

  • لپه 2 قاشق غذاخوری
  • ماش2 قاشق غذاخوری
  • دانه زیره سبز 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز 8 عدد
  • دانه فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • تمر هندی 1 قاشق غذاخوری
  • نارگیل خشک 1 قاشق غذاخوری
  • دانه کنجد 3 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری

مواد لازم تهیه کنجد برنج

  • برنج پخته
  • روغن 3 قاشق چایخوری
  • لپه 1 قاشق چایخوری
  • ماش 1 قاشق چایخوری
  • بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری
  • بادام هندی 1 قاشق غذاخوری
  • دانه خردل ½ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز 2 عدد
  • برگ کاری 6 عدد
  • پودر کنجد 3 قاشق چایخوری
  • نمک ¼ قاشق چایخوری
  • روغن حیوانی 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کنجد پلو آجیلی (غذا هندی)

دستورالعمل کنجد پلو آجیلی

ابتدا ماش، لپه، زیره سبز، فلفل قرمز را کمی تفت می‌دهید سپس دانه فلفل سیا و تمرهندی را اضافه می‌کنید. نارگیل را هم در انتها اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه بر روی حرارت زیاد تفت می‌دهید. بعد از 2 دقیقه سرخ کردن دانه کنجد را اضافه کنید و نمک هم بزنید.

مواد پودر کنجد آماده است و می‌توانید آن را در مخلوط‌کن یا آسیاب بریزید و پودر کنید.

برای آماده کردن برنج ابتدا کمی روغن درون ماهیتابه بریزید و لپه، ماش، بادام هندی و بادام زمینی را اضافه کنید. پس از حدودو 1 دقیقه تفت دادن دانه خردل را اضافه کنید. فلفل چیلی و برگ کاری را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید.

برنج پخته شده از قبل را به مواد بیافزایید و هم بزنید. 3 قاشق غذاخوری از پودر کنجدی که آماده کرده‌اید را بر روی مواد بریزید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط و یکدست شود.

در آخرین لحظات قبل از کشیدن نمک و روغن حیوانی به آن بزنید تا طعم و مزه حرفه‌ای تر و اصیل‌تری بگیرد.

نوش جان!

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *