آموزش پخت و پز

طرز تهیه دسر کدو تنبل با دارچین و فلفل سیاه

طرز تهیه دسر کدو تنبل با دارچین و فلفل سیاه

کدو تنبل یا کدو حلوایی فصل کوتاهی دارد اما خواص آن بسیار زیاد است. سرشار از روی و پتاسیم است که برای قلب و مغز بسیار مفید هستند. یکی از دسر های ساده و آسان پاییز و زمستان دسر کدو حلوایی با انواع ادویه است. برای خرید انواع ادویه بر روی دکمه های رنگی زیر کلیک کنید.

مواد لازم دسر کدو تنبل

  • کدوتنبل
  • پودر دارچین
  • پودر فلفل سیاه
  • پودر جوز هندی (دلخواه)
  • شکر (دلخواه)
  • روغن

کدو حلوایی را به تکه های کوچک 1 یا 2 سانت برش دهید، به آن پودر دارچین و پودر فلفل سیاه اضافه کنید. برای اینکه عطر و طعم دلپذیرتری داشته باشد می‌توانید کمی پودر جوزهندی به آن اضافه کنید و یا اگر جوزهندی دارید مقداری از آن را رنده کنید.

طعم کدو حلوایی رو به شیرینی است اما اگر مزه غالب دارچین را خیلی نمی‌پسندید می‌توانید کمی شکر اضافه کنید و از عطر ترکیبی فلفل سیاه و دارچین بیشتر لذت ببرید.

در انتها کار کمی روغن به آنها اضافه کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در فری که از قبل گرم شده است قرار دهید.

آموزش ویدئویی طرز تهیه دسر کدو حلوایی

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *