آموزش پخت و پز

کاسرول گوشت چرخ‌کرده (غذای ایتالیایی)

کاسرول گوشت چرخ‌کرده (غذای ایتالیایی)

کاسرول گوشت چرخ‌کرده (غذای ایتالیایی)

مطمئن نبودم که اسم این غذا را دقیقا چی بگذارم!!! پخت ماکارونی با گوشت چرخ کرده یا کاسرول گوشت چرخ کرده یا چی!!! در اصل، شما فقط مقداری ماکارونی را می‌جوشانید، و در حین پختن، گوجه فرنگی و گوشت به سرعت درست می‌کنید. سپس آنها را طبقه‌ای در یک ظرف می‌ریزید و روی آن را با پنیر پوشانده و سیب‌زمینی پخته اضافه می‌کنید. از این نمی‌تواند ساده‌تر باشد، و من فکر می‌‎کنم این چیزی است که همه ما در شب‌ های شلوغ هفته به دنبال آن هستیم!

کاسرول گوشت چرخ‌کرده (غذای ایتالیایی)

مواد لازم کاسرول گوشت چرخ‌کرده

  • ماکارونی 250 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • گوشت چرخ کرده 600 گرم
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • ساقه تره فرنگی 1 عدد
  • کره 40 گرم
  • آرد 20 گرم
  • شیر 500 میلی‌لیتر
  • پنیر موزارلا 100 گرم
  • مقداری روغن
  • پودر پاپریکا شیرین
  • اورگانو
  • نمک و فلفل سیاه آسیاب شده به دلخواه

مقدار مواد لازم نیست دقیق باشد. کمی بیشتر یا کمتر گوشت کاملاً خوب خواهد بود. می‌خواهید سس بیشتری اضافه کنید؟ برو جلو. پنیر هم همینطور همه چیز خوبه! این دستور غذا را قطعاً می‌توان براساس آنچه در یخچال و کابینت خوراکی‌ها دارید، تطبیق دهید. توصیه می‌کنم ماکارونی یا نودل را کم بپزید تا در فر یا هواپز نرم نشود.

کاسرول گوشت چرخ‌کرده (غذای ایتالیایی)

طرز تهیه

از چاشنی به عنوان نقطه شروع برای اضافه‌کردن چاشنی سس پاستا مورد علاقه خود مانند پودر سیر، اورگانو و… و حتما نمک و فلفل برای طعم دادن استفاده کنید. پیاز و سیر را خرد و رنده کنید روی حرارت بگذارید، فلفل دلمه‌ای را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و با گوشت چرخکرده تفت دهید. ادویه‌ها را اضافه کنید و در نهایت گوجه‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید و بگذارید برای دقایقی آرام بپزد تا طعم و مزه ها با هم ترکیب شود.

برای تهیه سس، تره فرنگی را ریز کنید و با کره تفت دهید و آرد و شیر را اضافهکنید و مخلوط کنید. پس از اینکه مواد به غلظت مناسبی رسید از روی شعله بردارید و میکس کنید. ماکارونی که آبکش کرده‌اید را با سس به خوبی مخلوط کنید.

ظرفی که برای چیدن کاسرول در فر یا هواپز آماده کرده‌اید را کمی چرب کنید و به صورت لایه ای از مواد و ماکارونی بریزید و در نهایت پنیر موزارلا را رنده کنید و تمام!

نوش جان!

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *