طرز تهیه استاک مرغ خانگی

آب مرغ خانگی نه تنها طعم بهتری نسبت به استاکهای آماده دارد، بلکه به راحتی درست میشود و این آب مرغ خانگی تا 3 ماه در فریزر ماندگاری دارد. به هر حال، میتوانید از استخوانهای باقیمانده برای تهیه آن استفاده کنید.
چگونه بهترین استاک مرغ یا آبگوشت را درست کنیم؟
ادویه، مهمترین نکته در میزان استفاده از ادویه است. گاهی با زیاد زدن زردچوبه استاد تهمزهای تلخ میگیرد و گاهی با بهاندازه زدن میتوانید استاک مرغ یا گوشت خوشرنگ داشته باشید.
تهیه آب مرغ خانگی آسان است. هر قسمتی از مرغ قابل استفاده است. مرغ کامل یا استخوان، بال و پاها گزینههای عالی هستند.

در اینجا 2 نکته برای تهیه بهترین آب مرغ در خانه آورده شده است:
- مقدار زیادی مواد معطر اضافه کنید. پیاز خرد شده، هویج، کرفس، سیر، برگ بو، دانه فلفل سیاه، پودر سیر و سبزی های تازه یا سبزی خشک را برای خوشطعم شدن استاک مرغ اضافه کنید. سایر سبزیجات مانند رازیانه و ترهفرنگی نیز عالی هستند.
- مایه را روی حرارت ملایم قرار دهید. ماندن در دمای کم به شفاف نگه داشتن موجودی تا حد ممکن کمک میکند.
روش تهیه آب مرغ خانگی
- مرغ، پیاز، هویج، کرفس، سیر، برگ بو، پودر سیر، رازیانه، آویشن، جعفری یا شوید، دانه فلفل سیاه و نمک را در یک قابلمه بزرگ بریزید.
- 12 فنجان آب اضافه کنید و بگذارید بجوشد. اگر آب محتویات قابلمه را نپوشاند، یک یا دو فنجان آب دیگر اضافه کنید.
- حرارت را کم کنید و با حرارت ملایم تا مرغ بدون درب به مدت 4 ساعت بپزید.
- در هنگام جوشیدن کاملا طبیعی است که مقداری کف بر روی سطح مواد در حال پخت بیاید. بهترین کار برداشتن آنهاست و تا حد زیادی باعث از بین رفتن بو مرغ خواهد شد. برای برداشتن آن از قاشق استفاده کنید.
- بعد از حدود 4 ساعت که بر روی شعله کم بود، استاک آماده است.
- برای صاف کردن استاک مرغ خانگی از یک قاشق سوراخدار برای جدا کردن تکههای بزرگتر استخوان و سبزیجات استفاده کنید. سپس مایه را در یک صافی مشبک بریزید تا تمام تکههای کوچکتر مانند پیاز و دیگر سبزیجات گرفته شود.
- استاک را به ظروف پلاستیکی مناسب فریزر منتقل کنید.
- مدت زمان نگهداری این آب مرغ خانگی پنج روز در یخچال و 3 ماه در فریزر است.



