سیب زمین تنوری با فر و روغن کم

سلام دوستان خوب عطاری مطاری
این سری آموزش ها جهت معرفی بهتر و بیشتر ادویه ها و دمنوش ها هست که شما دوستان عزیز کاربرد و حتی ترکیب این ادویه ها رو با هم بهتر متوجه بشید و از اونها بهتر استفاده کنید.
این پست در مورد سیب زمین تنوری با فر و روغن کم هست که با 7 ادویه مختلف و ترکیب اونها تهیه شده. البته شما می تونید ترکیب ادویه ها رو جا به جا کنید. در ادامه بهتون خواهم گفت که چطوری این کار رو انجام بدید. اما طرز تهیه:

- سه عدد سیب زمینی متوسط (برای دو نفر به عنوان پیش غذا کافیه)
- فلفل قرمز
- پودر پاپریکا
- پودر فلفل پولبیبر
- پودر پیاز
- پودر آویشن
- پودر زنجبیل
- تخم گشنیز
- دو قاشق غذا خوری روغن
در این رسپی طعم تند غالب هست ولی اگر شما طعم تند رو نمی پسندید می تونید به جای فلفل قرمز کمی فلفل سیاه بریزید و یا اصلا فلفل قرمز رو حذف کنید. پودر پاپریکا اصلا تندی نداره و فقط عطر خوبی به این خوراک میده. فلفل پولبیبر کمی تندی داره ولی عطرش هزار برابر تندی اش هست.

شما می تونید از پودر سیر هم استفاده کنید. از دیگر ادویه هایی که می تونید استفاده کنید کمی پودر جوزهندی، مقدار خیلی خیلی کم سماق و کمی هم فلفل سفید است.
مراحل تهیه سیب زمینی تنوری
سه تا سیب زمینی رو پوست هایش رو جدا کنید و اونها رو خلال کنید. ضخامت نباید خیلی زیاد باشه و نباید هم نازک باشه مثل حالتی که دارید سیب زمینی سرخ کرده برای خورشت قیمه آماده می کنید. این ضخامت باید در حدی باشه که داخل سیب زمینی در فر پوک نشه. راه حل من برای این کار شش قاچ کردن سیب زمینی ها بود.
تخم گشنیز رو هر بار قبل از استفاده باید با هاون بکوبید چونکه عطر و بوی فراری داره و سریعا عطرش رو از دست میده. پس بعد از اینکه سیب زمینی ها پاک شد و آماده ترکیب با ادویه ها شد می تونید تخم گشنیز رو پودر کنید.
خیلی نیاز به کوبیدنش نیست و با چند باز کوبیدن هاون حسابی دانه از هم باز میشه.

در ظرفی که سیب زمینی ها هستن، ادویه ها رو میریزیم و به خوبی هم می زنیم. بعد از یک یا دو دقیقه ترکیب کردن مداوم روغن رو اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم.
من از روغن مایع استفاده کردم اما شما می تونید از روغن زیتون و یا کنجد هم استفاده کنید. اما بهتر هست از روغن هایی که عطر زیادی دارن استفاده نشه، مثل روغن حیوانی که درسته خیلی خوشمزه اس، اما بوی زیادی داره.
سیب زمینی ها رو در ظرف مناسب فر بگذارید و به مدت یک ساعت زمان بدید.
- ظرف در طبقه وسط فر
- دما و شعله متوسط
-
تخم گشنیزPrice range: ۳۴,۰۰۰ تومان through ۱۵۸,۰۰۰ تومان -
پودر آویشنPrice range: ۳۰۴,۰۰۰ تومان through ۲,۸۵۰,۰۰۰ تومان -
پودر زنجبیلPrice range: ۹۶,۰۰۰ تومان through ۱,۸۰۰,۰۰۰ تومان -
پودر سیرPrice range: ۱۲۸,۰۰۰ تومان through ۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان -
پودر فلفل قرمزPrice range: ۵۶,۰۰۰ تومان through ۵۲۵,۰۰۰ تومان -
پودر پاپریکا دودیPrice range: ۹۶,۰۰۰ تومان through ۹۰۰,۰۰۰ تومان -
پودر پاپریکا سادهPrice range: ۸۲,۰۰۰ تومان through ۷۶۵,۰۰۰ تومان -
پودر پیازPrice range: ۵۳,۰۰۰ تومان through ۹۸۰,۰۰۰ تومان -
گرانول فلفل قرمزPrice range: ۸۸,۰۰۰ تومان through ۸۲۵,۰۰۰ تومان













من درست کردم خیلی خوب شد