طرز تهیه دسر کدو تنبل با دارچین و فلفل سیاه

کدو تنبل یا کدو حلوایی فصل کوتاهی دارد اما خواص آن بسیار زیاد است. سرشار از روی و پتاسیم است که برای قلب و مغز بسیار مفید هستند. یکی از دسر های ساده و آسان پاییز و زمستان دسر کدو حلوایی با انواع ادویه است. برای خرید انواع ادویه بر روی دکمه های رنگی زیر کلیک کنید.
مواد لازم دسر کدو تنبل
- کدوتنبل
- پودر دارچین
- پودر فلفل سیاه
- پودر جوز هندی (دلخواه)
- شکر (دلخواه)
- روغن
کدو حلوایی را به تکه های کوچک 1 یا 2 سانت برش دهید، به آن پودر دارچین و پودر فلفل سیاه اضافه کنید. برای اینکه عطر و طعم دلپذیرتری داشته باشد میتوانید کمی پودر جوزهندی به آن اضافه کنید و یا اگر جوزهندی دارید مقداری از آن را رنده کنید.
طعم کدو حلوایی رو به شیرینی است اما اگر مزه غالب دارچین را خیلی نمیپسندید میتوانید کمی شکر اضافه کنید و از عطر ترکیبی فلفل سیاه و دارچین بیشتر لذت ببرید.
در انتها کار کمی روغن به آنها اضافه کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در فری که از قبل گرم شده است قرار دهید.
آموزش ویدئویی طرز تهیه دسر کدو حلوایی



