آموزش پخت و پز

ادویه کلم پلو چیست؟

ادویه کلم پلو چیست؟

کلم پلو غذای تخصصی شیرازی هاست که با کلم قمری آن را تهیه می کنند. اما یک کلم پلو دیگری هم داریم که با کلم سفید پخت می‌شود. یعنی ابتدا کلم را خلال و سرخ کنید و سپس به مواد گوشت که تهیه کرده‌اید اضافه می‌کنید. اگر گیاهخوار هستید می توانید بخش گوشت را حذف و یا سویا را جایگزین کنید.

سفارش آنلاین ادویه پلویی با کلیک بر روی دکمه زیر یا کلیک روی عکس بالا

ادویه کلم پلو چه چیزهایی است؟

به غیر از زردچوبه که پایه اصلی همه غذا حساب می‌شود، شما دو انتخاب دارید. انتخاب اول استفاده از ادویه پلویی عطاری مطاری است و روش دوم ترکیب کردن چند ادویه که مزه مشابه ادویه ترکیبی را ایجاد کند. اگر راه دوم را انتخاب کردید، پس بدانید که شما به زیره سیاه، میخک، دارچین و زنجبیل نیاز دارید که همگی آنها باید پودر باشند.

زعفران هم یکی از چاشنی های مورد نیاز است که کاملا سلیقه ای است و می توانید به پلو اضافه کنید. بهترین زمان برای اضافه کردن زعفران دم کرده زمانی است که برنج آبکش شده و مواد با یکدیگر ترکیب شده و می خواهید درب قابلمه را برای چخت نهایی بگذارید.

چه وقت باید ادویه را اضافه کرد؟

اگر این غذا را با گوشت چرخ کرده میل می ‌کنید، می‌ توانید کمی ادویه پلویی به گوشت بزنید که بوی زخم را بگیرد سپس در مرحله ترکیب کردن گوشت و برنج آب کشی شده مجدداً کمی ادویه بر روی مواد درون قابلمه بپاشید. اگر گوشت قلقلی تهیه کردید نیز مراحل دقیقا مشابه است و تفاوتی ندارد.

اندازه مناسب برای ادویه ها چقدر است؟

نکته مهم در میزان استفاده از ادویه است. اگر از ادویه پلویی استفاده نمی کنید می توانید متناسب با سلیقه خودتان از ادویه ‌های گفته شده بر روی غذا بپاشید تا برنج را عطر و مزه دار کنید. اگر از ادویه پلویی استفاده می کنید می توانید به ازا هر یک پیمانه چیزی حدود نصف قاشق چای خوری ادویه بزنید اما این میزان هم دقیقا متناسب با سلیقه و ذائقه متفاوت است.

من کلم پلو هایی که می پزم، بیشتر از مقدار بیان شده ادویه استفاده می کنم.

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

یک دیدگاه درباره «ادویه کلم پلو چیست؟»

  1. ارش گفت:

    اصلا در کلم پلو زیره نمیکنن من شیرازی هستم چون به طعم کلم سرخ شده قالب میشه

    1. شیوا فقیه نژاد گفت:

      مقدار زیره کم هست و اینکه بوی کلم سرخ شده که مورد پسند اکثر افراد نیست را میگیرد.

  2. میترا ملکی گفت:

    سلام وقت بخیر میشه زیره سبز به جای زیره سیاه اضافه کرد؟

    1. شیوا گفت:

      با سلام دوست عزیز، بله میشه ولی زیره سبز عطر و مزه زیره سیاه رو نداره بهتره که همون زیره سیاه استفاده بشه تا مزه واقعی کلم پلو حس بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *