شنبلیله خشک شده سبزی معطر با ته مزه ای به نسبت تلخ است که می توانید از آن به عنوان یک چاشنی حرفه ای در انواع خوراک و آش و دلمه استفاده کنید. استفاده کم و به اندازه از این سبزی در غذا باعث می شود تا مزه و عطری دلچسب را تجربه کنید.
برگ شنبلیله سرشار از خاصیت است. فیبر، آهن، منگنز، منیزیم، ویتامین B6، مس و پروتئین مواد مغذی موجود در برگ های خشک شده شنبلیله است. اگر دیابت دارید آن را دم کنید و یا به عنوان ادویه ای خوش عطر در کنار سفره خود قرار دهید و بر روی ماست و سالاد به مقدار کم (برای کم شدن حس تلخی) بپاشید.
شدت تلخی بسته به ذائقه متفاوت است. اگر شما مزه کرفس خام را می پسندید پس بدانید که 100% عاشق این مزه هم خواهید شد. اما تست و امتحان آن اصلا ضرر ندارید. شنبلیله خشک یار همیشگی گشنیز در سبزی قلیه ماهی است که طعم فوق العاده ای دارد و اگر غذای جنوبی را مزه کرده باشید حتما مزه شنبلیله در خاطرتان است.
خواص شنبلیله خشک
- افزایش دهنده شیر مادران
- کم کننده ناراحتی قاعدگی
- کاهش دهنده سطح قند خون
- کاهش میزان چربی خون
- جلوگیری کننده از سکته مغزی
- دوستدار قلب و مقوی آن
- ضد یبوست و بهبود دهنده هضم
اگر باردار هستید بهتر است از مصرف این سبزی خودداری کنید و یا حتما قبل از مصرف با پزشک خود در این زمینه مشورت نمایید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.