سلامت پوست، مو، قلب و عروق، قند، چربی از خواص مصرف تخم شنبلیله است.
اگر به دنبال کاهش وزن طبیعی هستید حتما این دانه را در رژیم روتین غذایی اضافه کنید. افزایش میل جنسی در مردان هم از دیگر خواص این دانه کوچک است.
دم کردن به عنوان دمنوش، چاشنی طعم دهنده غذا، سرم مو یا ماسک صورت که تمام این موارد به راحتی قابل استفاده است.
دانه شنبلیله برای سلامت پوست
یک قاشق غذاخوری از دانه را در یک لیوان آب جوش ۱۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد و پس از خنک شدن آب و خارج کردن دانه ها پوست را شستشو و ماساژ دهید. کمک به درمان و بهبود جای جوش و زخم، آکنه، اگزما و التهابات پوستی از خواص درمان خانگی این گیاه است.
تخم شنبلیله برای سلامت مو
اگر شوره سر دارید یا موهایتان نازک شده بهتر است از ترکیب روغن نارگیل و عصاره تخم شنبلیله ( به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بگذارید و سپس با روغن نارگیل یک شبانه روز بگذارید ترکیب شود) حدود دو ساعت قبل از استحمام استفاده کنید سر را با این محلول ماساژ و سپس شستشو دهید.
تخم شنبلیله افزایش دهنده میل جنسی
در سال ۲۰۱۱ تحقیقاتی بر روی شصت مرد ۲۵ تا ۵۲ سال انجام گرفت، در این بررسی ۶۰۰ میلی گرم عصاره تخم شنبلیله روزانه به مدت ۶ هفته ( منظور دمنوش تخم شنبلیله است) به این افراد داده شد. نتیجه در پایان دوره بسیار جالب بود تمام شرکت کنندگان گزارش رفع اختلالات نعوظ، افزایش استقامت و برانگیختگی جنسی را ارائه دادند.
ارزش غذایی تخم شنبلیله در هر قاشق غذاخوری حدود ۷ گرم
- کالری 35.5 کیلو کالری
- کربوهیدرات 6.4 گرم
- فیبر 2.7 گرم
- کلسترول 0.7 گرم
- پروتئین 2.5 گرم
مواد معدنی و ویتامینهای موجود
- مس
- ویتامین A
- ویتامین C
- ویتامین B3
- ویتامین B6
- کلسیم
- آهن
- فسفر
- پتاسیم
اگر قبل از غذا شنبلیله مصرف کنید، دانه ای اشتها آور است. اگر مصرف تخم یا دانه شنبلیله یک ساعت قبل از هر وعده غذایی به شما در افزایش اشتها کمک می کند. مصرف نصف قاشق مرباخوری قبل از غذا کافیست. البته می توانید تخم شنبلیله را در سالاد مانند تخم کتان اضافه کنید و در ابتدا غذا نوش جان کنید.
از طرف دیگر دانه شنبلیله تاثیر زیادی در رفع اختلالات هضمی دارد و به عنوان محرک پانکراس هم به حساب می آید. تخم شنبلیله یکی از بهترین دانه های گیاهی موثر در تجدید قوا جسمانی است که بسیار مناسب افراد مسن و افرادی که بیماری سخت و طولانی داشته اند، است.
مصرف له شده یا دانه سالم شنبلیله تا 2 قاشق مرباخوری در روز هیچ منعی ندارد و شما می توانید برای طعم دهی به آن با عسل یا مربا مخلوط کنید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.