شاید برای اولین باشد که با دانه بارهنگ مواجه می شوید، اما از آن به سادگی عبور نکنید. دمنوشی خوش عطر و مزه که خواص بسیار فراوانی دارد. البته که مانند هر خوراکی دیگر مصرف بیش از اندازه آن ممکن است، آسیب زننده باشد. مصرف صحیح و متعادل خواص درمانی این جوشانده را در بدن شما پدیدار می کند.
نام دیگر بارهنگ، بارتنگ است که رایج نیست و ممکن است صرفا نام آن را مادربزرگ ها بدانند. نکته مهم و خارق العاده این است که برخلاف چای سیاه که صرفا آب آن مصرف می شود و در اصطلاح تفاله آن را دور می اندازیم، دانه این نوشیدنی هم باید خورده شود.
جالب این است که این گیاه مانند توله و پرپین خودرو است و در حاشیه رودخانه ها و جوی آب به وفور مشاهده می شود.
بارهنگ نرم کننده، موثر در رفع برونشیت مزمن و لارنژیت است. مصرف دم کرده یا جوشانده یا حتی قرقره کردن آن برای رفع تحریک مخاط دهان هیچ منعی ندارد.
طرز تهیه دمنوش بارهنگ
دانه یا تخم بارهنگ لعاب دار است و مانند تخم شربتی در صورت قرار گرفتن در آب، باد می کنند و غلظت آب را افزایش می دهند. همین لعاب مسکنی برای درمان گلو درد و سرفه است و به مانند آب روی اتش عمل می کند.
برای هر نفر یک قاشق چای خوری سرخالی مناسب است.
خواص تخم بارهنگ
- تصفیه کننده خون
- کاهنده تب
- رفع اسهال خونی
- رفع خونریزی
- رفع مشکلات دستگاه گوارش
- درمان گوش درد و دندان درد
- درمان کولیک
- درمان ورم مخاط دهان
- ضد سرطان و مبارز با رادیکال های آزاد بدن
- ضد التهاب مفاصل یا روماتیسم
- تقویت کننده رحم
- از بین بردن مشکلات دستگاه تنفسی مثل آسم
- افزایش سیستم ایمنی بدن
- رفع مشکلات کبد
با ترکیب این نوشیدنی و مقدار کمی عسل مزه ای رویایی را تجربه کنید.
توجه داشته باشید که در صورت باردار بودن و مصرف آن حتما با دکتر تغذیه این موضوع را مطرح کنید.
در کادر بالا قیمت بارهنگ در وزن های مختلف درج شده است که می توانید با انتخاب هر وزن قیمت را مشاهده کنید. خرید جوشانده تخم بارهنگ از همین صفحه با افزودن به سبد خرید امکان پذیر است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.