آموزش پخت و پز

ادویه هویج پلو چیست؟

خرید ادویه هویج پلو

هویج پلو میتونی با گوشت چرخ کرده، گوشت تیکه و مرغ درست کنی. البته اگه گیاهخوار باشی هویج پلو غذای کاملی هست و بدون گوشت قرمز یا سفید هم قابل مصرفِ و میتونی نوش جان کنی. ترشی ‌مخلوط یا سالاد شیرازی هم دو همراه همیشگی هویج پلو است.


اما اینهایی که گفتیم اصل ماجرا نیست. اصل ماجرا جای دیگس. ادویه هایی که باعث میشه تا مزه اصلی یک هویج پلو واقعی را احساس کنی.

  • گل محمدی پودر شده
  • پودر زنجبیل
  • جوز هندی پودر یا رنده شده
  • پودر دارچین
  • پودر هل
  • زردچوبه

این پلو ترکیبی، زمانی خوشمزه میشه که شما از ترکیب صحیح و مناسب استفاده کنی. به مقدار مساوی دارچین و گل محمدی و زنجبیل رو ترکیب کن و نصف مقدار پودر جوز هندی و جوز هندی راه رنده کن و دانه های داخلی هل که کوبیده شده را هم اضافه کن (نصف مقدار دارچین). ترکیب اصلی آماده است.

مقدار زردچوبه نباید دو برابر اندازه ادویه باشد و بهتر به همان اندازه ای که گل ‌محمدی زدی همون مقدار زردچوبه بزنی. اما با این مواد ترکیب نکن و دو یا سه دقیقه زودتر به هویج اضافه کن تا به خوبی سرخ بشه.

اضافه کردن ادویه ها به دو روش امکان پذیر هست. روش اول اضافه کردن به هویج و سرخ کردن و روش دوم اضافه کردن به برنج و دم دادن ادویه ها.

در روش اول می تونی ادویه را به هویج در حال سرخ شدن اضافه کنی و با شعله کم سرخ کنی تا عطرش در بیاد. چند دقیقه آخر که هویج آماده شده و مراحل آخر پخت هست و زردچوبه را حسابی سرخ کردی، بهترین زمان اضافه کردن ادویه هاست.

در روش دوم زمان اضافه کردن ادویه دقیقا زمانی هست که برنج آبکش شده و هویج رو با هم مخلوط میکنی. برنج و هویج لایه لایه روی هم قرار میدی و ادویه رو آرام آرام بین لایه ها اضافه می کنید. اینکار باعث میشه تا ادویه حسابی دم بکشه و عطرش توی قابلمه بمونه و برنج عطر خیلی بیشتری به خودش بگیر. یه جورایی به خورد دونه های برنج میره.

هر دو روش درست هست و میتونی هرکدوم رو دوست داشتی اجرایی کنی. انتخاب با خودته…

خرید ادویه هویج پلو

برای خرید ادویه هویج پلو می توانید از لینک های زیر استفاده کنید. با فشردن هر دکمه به صفحه محصول هدایت می شوید و پس از انتخاب کردن وزن مورد نظر می توانید سفارش را تکمیل کنید.

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

یک دیدگاه درباره «ادویه هویج پلو چیست؟»

  1. عاطفه گفت:

    خوب مگه مجبوری رسپی اشتباه بدی به شما اعتماد کردم زنجبیل زدم افتضاح شد مثلا میخواستم عالی بشه
    بقیه رسپیا فقط زردچوبه و نمک و فلفل و دارچین داره

    1. شیوا فقیه نژاد گفت:

      رسپی اشتباه نیست! شما نپسندیدین دلیل بر این نیست که بد باشه. خیلی از آدم های مزه زنجبیل رو نمیپسندن و خیلی ها عاشقش هستن. مثل تمام مزه های ترشی و تندی و شوری و ملسی! اینکه یک نفر فسنجون رو ترش درست میکنه و دیگری نمیپسنده دلیل بر این هست که اون فسنجون افتضاح هست؟ خیلی ها ادویه اصلیشون زردچوبس و طعم دهی با هل و دارچین و گل محمدی و زیره و … رو بلد نیستن و خیلی ها هم با همین ادویه ها معجزه میکنن! همه سلیقه ها یکجور نیست!!!!

  2. sahar moazen گفت:

    سلام، ادویه پلویی که از شما خریدم خیلی بهتر از این ادویه هاس که خودم ترکیب کردم! مرسی

    1. شیوا گفت:

      سلام دوست عزیز، ادویه پلویی عطاری مطاری اندازه هایی کاملا دقیق و استاندارد داره که عطر و مزه همه ادویه ها به خوبی حس میشه و مزه خیلی خوبی به غذا میده. برای تمام پلو ها مثل هویج پلو و کلم پلو و لوبیا پلو عالیه و کاربردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *