آموزش پخت و پز

رول پیتزای ترد با تورتیلا

خوشمزه، راحت و همه‌پسند!

اگه دنبال یه خوراکی خوشمزه، سریع و همه‌جورپسند هستی، رول پیتزای تورتیلا انتخاب خیلی خوبیه. ترکیب نون تورتیلا که توی فر حسابی ترد و طلایی می‌شه با پنیر کشدار و سس، یه مزه رویایی می‌سازه که هم بزرگترا عاشقشن هم بچه‌ها.

این رول‌های کوچیک و بامزه هم می‌تونن یه عصرونه خوشحال‌کننده باشن، هم یه پیش‌غذا برای مهمونی‌ها، یا حتی یه ناهار سبک و سریع وقتی وقت نداری.

چرا رول پیتزای تورتیلا اینقدر محبوبه؟

خیلی سریع آماده می‌شه؛ فقط کافیه موادتو لای تورتیلا بذاری و کمتر از یه ربع بذاری توی فر.

تنوع بی‌نهایت؛ می‌تونی با هرچی دم دست داری درستش کنی؛ از سبزیجات و قارچ گرفته تا مرغ، کالباس یا حتی نسخه گیاهی با ریحون و فلفل دلمه.

تمیزکاری راحت؛ دیگه خبری از خمیر درست کردن و آرد و این چیزا نیست.

مواد لازم برای یه نسخه کلاسیک:

  • ۴ عدد نون تورتیلا (نون‌های نازک)
  • نصف لیوان پنیر پیتزا
  • یه لیوان پنیر موتزارلا رنده‌شده
  • نصف لیوان پپرونی یا ژامبون خردشده
  • یه چهارم لیوان فلفل دلمه‌ای خردشده
  • کمی اورگانو خشک
  • کمی روغن زیتون
  • کمی ریحون خشک
  • اختیاری: برش فلفل دلمه‌ای

طرز تهیه رول پیتزا با نان ترتیلا

  • فر رو روی ۱۹۰ درجه روشن کن.
  • روی هر تورتیلا یه لایه نازک سس بزن.
  • پنیر موزارلا رو پخش کن، بعد مواد دلخواه مثل پپرونی و فلفل دلمه‌ای با اورگانو و ریحون را اضافه کن.
  • نون رو سفت رول کن و به برش‌های کوچیک (حدود ۲ سانتی) ببر.
  • رول‌ها رو با برش رو به بالا بچین توی سینی فر که کفش کاغذ روغنی گذاشتی.
  • روشون رو با برس کمی روغن زیتون بزن.
  • بذار ۱۰ تا ۱۲ دقیقه توی فر بمونه تا طلایی و پنیرش آب بشه.
  • در آخر می‌تونی با جعفری خشک یا فلفل قرمز خشک تزئین کنی.

چند ایده جذاب برای تنوع:

  • نسخه گیاهی: ترکیب قارچ، ذرت، زیتون و ریحون.
  • تند و اسپایسی: فلفل هالوپینو و کمی گرانول فلفل قرمز.
  • مدیترانه‌ای: زیتون سیاه، گوجه خشک و پنیر فتا.
  • صبحانه‌ای: تخم‌مرغ هم‌زده با کمی پنیر و سوسیس.
  • حتی می‌تونی یه نسخه شیرین درست کنی! نوتلا، موز و کمی فندق خردشده؛ فوق‌العاده می‌شه.

نتیجه‌گیری

رول پیتزای تورتیلا یه غذای سریع، خوشمزه و منعطفه که واقعا به درد هر موقعیتی می‌خوره؛ چه یه عصرونه خانوادگی باشه، چه مهمونی دوستانه، یا حتی یه اسنک برای مدرسه و محل کار. با کمترین دردسر می‌تونی یه خوراکی خوشمزه بسازی که همه دوستش دارن.

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *