طرز تهیه کوفته سوئدی با سس مخصوص

کوفته سوئدی مورد علاقه خود را درست کنید و آنها را در سس غرق کنید!

کوفتهها با ترکیبی از گوشت چرخکرده، همراه با کمی ادویه کاری و فلفل سیاه و جوز هندی درست میشوند. پیاز و سیر طعم و بافت را بهتر میکنند و تخممرغ و آرد سوخاری به عنوان چسبنده عمل میکنند.

در دستور اصلی از گوشت گاو استفاده شده است. اما شما میتوانید از ترکیبی گوسفند و گاو یا حتی مرغ یا بوقلمون استفاده کنید. این موضوع بسته به انتخاب و سلیقه غذایی شماست. برای تهیه گوشت و مزهدار کردن آن به مواد زیر نیاز دارید…
- گوشت چرخکرده 900 گرم
- نمک 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
- پودر جوزهندی نصف قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- ادویه کاری نصف قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده دو قاشق چایخوری
- پیاز قرمز 50 گرم (یک پیاز متوسط)
- آرد سوخاری 80 گرم
- تخم مرغ یک عدد
گوشت را با مواد و ادویهها به خوبی مخلوط کنید و گوشت را قلقلی کنید و در روغن سرخ کنید. برای تهیه سس مخصوص کوفته سوئدی به مواد زیر نیاز دارید…

- آرد گندم 5 قاشق غذا خوری
- کره 30 گرم
- استاک گوشت (آبگوشت) 3 فنجان
- نمک به مقدار دلخواه
- پودر فلفل سیاه به مقدار دلخواه
- خامه نصف فنجان

برای آمادهکردن سس باید ابتدا کمی آرد گندم را بر روی حرارت کم تفت دهید سپس کره را اضافه کنید و بعد از آماده شدن آرد آبگوشت را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه و خامه را اضافه کنید. سس را همچنان بر روی حرارت کم بگذارید تا غلیظ شود و هر وقت به غلظت موردنظر و دلخواه رسید گوشت قلقلی را اضافه کنید و برای دقایقی کوتاه بر روی حرارت قرار دهید. برای داشتن مزه بهتر کمی جعفری تازه هم بر روی مواد در هنگام سرو اضافه کنید.



