بهترین ظرف نگهداری ادویه و دمنوش

ادویه ها در حالت های مختلف مانند پودر، برگ، قلم و دانه هستند، اما چیزی که بین تمام آنها مشترک است اسانس و شیره آنهاست که مقدار آن ممکن است کم یا زیاد باشد.
اسانس و شیره دائماً بین دانه و ظرف در حال تعامل و تبادل است و اگر ظرفی که در آن قرار دارد نامناسب باشد فعل و انفعالات شیمیایی باعث خرابی ادویه یا دمنوش خواهد شد. فاسد شدن، از بین رفتن بو و خاصیت از عوارض این اتفاق است.

ظرف های مناسب نگهداری ادویه و دمنوش به ترتیب اولویت
- فلزی با درب بسته و محکم
- شیشه ای رنگی با درب بسته و محکم
- شیشه ای بی رنگ با درب و بسته و محکم
ظروف فلزی کمترین تعامل را با ادویه و دمنوش برقرار می کنند و از طرف دیگر نور خورشید را عبور نمی دهند و دمای مطلوبی را برای نگهداری ایجاد می نمایند. این موارد برای شیشه ای رنگی و شیشه ای بی رنگ نیز با کمی اختلاف صادق است.
بدترین ظرفی که می توانید ادویه را درآن نگهداری کنید ظروف پلاستیکی است که باعث خرابی و فساد زودتر از موعد خواهد شد و ماندگاری بسیار کمی دارد.

با رعایت و نگهداری در ظروف گفته شده و جلوگیری از خیس و مرطوب شدن ادویه و دمنوش می توانید از آنها تا دو سال نگهداری و استفاده کنید. البته بعد برخی محصولات باید در یخچال یا فریزر نگهداری شوند مانند پودر سنجد که نگهداری در ظرف فلزی درون کابینت هم باعث خرابی آن خواهد شد.
ویدیو توضیحات تکمیلی را به شما ارائه می دهند…




جدیدا من تمام ظرف ها رو عوض کردم و همه را شیشه ای کردم
خیلی کار خوبی کردید هدی جان. آفرین بهترین روش نگهداری همین هست