آموزش پخت و پز

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سیاه دانه

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سیاه دانه

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سیاه دانه

یک موفقیت بزرگ در آشپزی استفاده از مواد کم و طبخ غذا لذیذ و خوشمزه و با کیفیت است. سیب زمینی تنوری همیشه و همه جا مورد علاقه اکثر افراد است. اما تنوع در طبخ همین سیب زمینی آشپزها را از هم تفکیک می‌کند.

شما به چند روش می‌توانید سیب زمینی تنوری را آماده کنید؟ این روش را هم امتحان کنید. نتیجه این تلاش جدید، قطعا مطلوب و موفقیت آمیز خواهد بود.

تنها با داشتن مقداری سیب زمینی و چند دانه سیر و تنها 3 ادویه در خانه می توانید یک شام لذیذ و حجیم و یا یک عصرانه باب میل همگان ردیف کنید.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سیاه دانه

مواد لازم سیب زمینی تنوری با سیاه دانه

  • 4 حبه سیر
  • 3 قاشق غذا خوری روغن
  • 500 گرم سیب زمینی کوچک
  • ½1 قاشق چای خوری سیاه دانه
  • ¼ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • ½ قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سیاه دانه

دستورالعمل

سیرها را از پوست جدا کنید و در کاسه روغن به مدت چند دقیقه قرار دهید تا عطر و مزه سیر جذب روغن شود. سیب زمینی‌ها را از وسط نصف و در سینی فر بگذارید. می‌توانید قبل از قرار دادن در سینی فر آن‌ها را مزه‌دار کنید.

به سیب ‌زمینی‌ها روغن، سیاه دانه، پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و به‌خوبی مزه‌دار کنید. فر را روشن کرده و با دما 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. بعد از گرم شدن فر سینی را درون آن قرار دهید و بگذارید تا حدود 20 دقیقه بپزند.

بعد از 20 دقیقه در فر را باز کنید و سیب زمینی ها را جابه جا کنید تا تمامی قسمت‌‎های آن حرارت ببیند و تنوری شود. حدود 15 تا 20 دقیقه دیگر زمان لازم است تا آماده شود.

ترفند مهم) می‌توانید بر روی سیب‌زمینی‌ها را با چاقو برش‌های ریز دهید تا ادویه به خورد لایه‌های درونی هم برود.

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *