طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سیاه دانه

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سیاه دانه
یک موفقیت بزرگ در آشپزی استفاده از مواد کم و طبخ غذا لذیذ و خوشمزه و با کیفیت است. سیب زمینی تنوری همیشه و همه جا مورد علاقه اکثر افراد است. اما تنوع در طبخ همین سیب زمینی آشپزها را از هم تفکیک میکند.
شما به چند روش میتوانید سیب زمینی تنوری را آماده کنید؟ این روش را هم امتحان کنید. نتیجه این تلاش جدید، قطعا مطلوب و موفقیت آمیز خواهد بود.
تنها با داشتن مقداری سیب زمینی و چند دانه سیر و تنها 3 ادویه در خانه می توانید یک شام لذیذ و حجیم و یا یک عصرانه باب میل همگان ردیف کنید.

مواد لازم سیب زمینی تنوری با سیاه دانه
- 4 حبه سیر
- 3 قاشق غذا خوری روغن
- 500 گرم سیب زمینی کوچک
- ½1 قاشق چای خوری سیاه دانه
- ¼ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
- ½ قاشق چای خوری نمک

دستورالعمل
سیرها را از پوست جدا کنید و در کاسه روغن به مدت چند دقیقه قرار دهید تا عطر و مزه سیر جذب روغن شود. سیب زمینیها را از وسط نصف و در سینی فر بگذارید. میتوانید قبل از قرار دادن در سینی فر آنها را مزهدار کنید.
به سیب زمینیها روغن، سیاه دانه، پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و بهخوبی مزهدار کنید. فر را روشن کرده و با دما 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. بعد از گرم شدن فر سینی را درون آن قرار دهید و بگذارید تا حدود 20 دقیقه بپزند.
بعد از 20 دقیقه در فر را باز کنید و سیب زمینی ها را جابه جا کنید تا تمامی قسمتهای آن حرارت ببیند و تنوری شود. حدود 15 تا 20 دقیقه دیگر زمان لازم است تا آماده شود.
ترفند مهم) میتوانید بر روی سیبزمینیها را با چاقو برشهای ریز دهید تا ادویه به خورد لایههای درونی هم برود.



