طرز تهیه ترشی پیاز قرمز خانگی

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز خانگی
آیا قبلا ترشی خانگی پیاز قرمز را درست کردهاید؟ آنچنان آسان! همچنین، فوقالعاده سریع.
این یک واقعیت خوشمزه است که ترشی پیاز قرمز همه چیز را بهتر میکند.
شما به 6 ماده اولیه نیاز دارید تا یک ترشی تند، شیرین و کمی ترد را آماده کنید. 6 ماده اولیه، 6 دقیقه زمان آماده سازی، به علاوه 30 دقیقه تا عمل آمدن ماریناد که به عنوان جادوی ترشی انجام وظیفه کند.
برای سرو ترشی پیاز قرمز هیچ محدودیتی وجود ندارد. در کنار انواع سالاد، انواع ساندویچ و تاکو، لازانیا، ماکارونی و پاستا و…

مواد لازم ترشی پیاز قرمز خلالی
- پیاز قرمز
- دانه فلفل سیاه
- سرکه سفید
- آب
- شکر
- نمک دریا
دستورالعمل
- ابتدا پیازها را نازک برش دهید
- سرکه، آب، شکر و نمک را روی حرارت متوسط گرم کنید
- هم بزنید تا شکر و نمک حل شوند
- اجازه دهید آب نمک کمی خنک شود
- آن را روی پیازهای خلال شده بریزید
- اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شوند
- شیشهها را بپوشانید و به یخچال منتقل کنید

نکات مفید قبل از مصرف
مدت نگهداری این ترشی نهایتا 2 هفته درون یخچال است. گاهی اوقات میتوانید چند حبه فلفل قرمز یا سیر را به همراه پیاز به شیشه اضافه کنید تا طعم آنها برجستهتر و اعلا شود.
این تغییرات عالی است، اما کاملا اختیاری هستند. پیاز ترشی سریع شما خوشمزه خواهد بود حتی اگر به دستور اولیه پایبند باشید!
بعد از پنج دقیقه آمادهسازی، آنها در یخچال می نشینند و من شام را درست میکنم و تا زمانی که آشپزی من تمام شود آنها آماده خوردن هستند! بله ترشی پیاز قرمز همینقدر سریع آماده خوردن است!
با ترشی پیاز قرمز چه کنیم؟
آنها را به سالاد اضافه کنید! سالاد گل کلم برشته و سالاد سیب زمینی کبابی مزه آنها را به خوبی نشان میدهد و ترکیبی مناسب است.
آنها را در ساندویچ اضافه کنید! ترکیب با هر نوع پرکننده ساندویچ مانند سالاد تخم مرغ، شاورما، همبرگر، کوکو و کتلت مزهای خواستنی میسازد.
آنها را روی همبرگر انباشته کنید! من آنها را با همبرگر سبزیجات، فلافل و برگر کلاسیک دوست دارم.
آنها را روی هر غذای مکزیکی بریزید! آنها با تاکوهای سیب زمینی، تاکوهای پر سبزیجات، یا حتی تاکوهای صبحانه یا بوریتو صبحانه خوشمزه خواهند بود!
آیا روش مورد علاقهی ویژهای برای استفاده از پیاز ترشی دارید؟ در نظرات به ما اطلاع دهید!



