دیگ مکزیکی با سس مخفی

مخلوط سس رنچ اون راز جادوییایه که این خوراک چیلی مکزیکی رو انقدر خاص و خوشمزه میکنه که مهمونا میمونن شما چطور درستش کردین!
خوبی این خوراک اینه که خیلی قابل تغییره؛ حتی میتونین یه کاری کنین طعمش بیشتر شبیه تاکو بشه! ولی این دستور ما یه چیز دیگهست. اون سس رنچِ مخفی، یه لایههای خوشمزگی اضافه میکنه که باعث میشه هرکی خورد با خودش فکر کنه «چطوری اینو درست کردی؟!»

تازه کار رو راحتتر هم میکنیم؛ وقتی گوشت رو تفت دادی، دیگه بقیهش با آرامپزه! همه چی کمکم جا میافته. آسونتر از اینم مگه میشه؟
مواد لازم دیگ مکزیکی با سس مخفی
- گوشت چرخکرده: 900 گرم
- لوبیا سیاه: 400 گرم
- لوبیا قرمز: 400 گرم
- لوبیا چیتی: 400 گرم
- سس گوجهفرنگی
- پیاز کوچک، خرد شده: حدود 100 گرم
- مخلوط پودر رنچ 1 قاشق چای خوری
- چاشنی تاکو: 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری
- فلفل سبز خرد شده 100 گرم
- گوجهفرنگی خرد شده

مواد اختیاری:
- چیپس ذرت
- خامه ترش
- پنیر چدار رنده شده

طرز تهیه دیگ مکزیکی با سس مخفی
مرحله 1: گوشت رو سرخ کن
تو یه ماهیتابه بزرگ، گوشت رو با حرارت متوسطروبهبالا سرخ کن و تکهتکهاش کن تا قهوهای بشه و دیگه صورتی نمونه، حدود 8 تا 10 دقیقه زمان میبره. بعد با قاشق بریز توی یه آرامپز 5 لیتری.
مرحله 2: بقیه مواد رو اضافه کن
لوبیاها رو خوب بشور و آبکش کن. بعد با گوجهفرنگی، فلفل سبز، پوره گوجهفرنگی، پیاز، پودر رنچ و ادویه تاکو بریز روی گوشت.
گوجهفرنگی و فلفل سبز خرد شدهی باقیمونده رو هم بنداز تو مخلوطکن و پوره کن و به بقیه مواد اضافه کن.

مرحله 3: بذار جا بیفته
در آرامپز رو ببند و روی حرارت کم بذار حدود 6 تا 8 ساعت تا همه طعمها قاطی بشن و خوراک حسابی جا بیفته. بعدش با چیپس و خامه و پنیر سرو کن و لذت ببر!
تغییرات پیشنهادی:
اگه خواستی غذات سبکتر باشه، بهجای گوشت گوساله یا گوسفند، میتونی از گوشت بوقلمون چرخکرده استفاده کنی.