آموزش پخت و پز

شربت رنگارنگ با پنیرک

شربت رنگارنگ با گل پنیرک

پنیرک گیاهی خودرو که اغلب در جنوب کشور یافت میشه، البته بعضی باغ ها و زمین های زراعتی به ندرت این گیاه دیده می شود که افراد به عنوان علف هرز آن را جدا می کنند. نام گیاه، توله است که ساقه، برگ و گل آن بسیار پر خاصیت هست.

گل پنیرک رنگ بنفش داره که بسیار چشم نوازه.

شربت رنگارنگ با گل پنیرک

طرز تهیه شربت گل پنیرک

برای تهیه این شربت شما اول باید یک ظرف آب و یخ آماده کنید و پنیرک ها را در آن قرار بدید. بعد از چند دقیقه آب سورمه ای میشه در واقع گل ها رنگ خودشان را به آب پس میدن و رنگی میشه.

برای طعم دار کردن شربت می تونی از کاسنی یا بیدمشک عرق هایی با طبع سرد هستن، کمک بگیرید. این عرق ها مناسب فصل گرما یعنی تابستون بهار هست.

شربت رنگارنگ با گل پنیرک

طرز رنگی کردن شربت گل پنیرک

شما برای این کار نیازمند کمی زعفرون دم کرده و کمی هم آبلیمو هستید. مخصوصا الان که فصل لیمو ترش هست ترکیبی معرکه خواهید ساخت.

در لیوان های مختلف به مقدار یکسانی از آب سرمه‌ای بریزید و در یکی از لیوان ها کمی آب زعفران بریزید نتیجه رنگ سبز میشه.

اضافه کردن آبلیمو، رنگ صورتی ایجاد میکنه که با کم و زیاد کردن غلظت لیموترش و آب پنیرک می توانید رنگ صورتی پررنگ و کم‌ رنگ را ایجاد کنید.

کم و زیاد کردن میزان حجم آب در لیوانی که فقط گل ‌پنیرک وجود داره می تونه طیف رنگی آبی پررنگ تا کمرنگ را ایجاد کنه.

توی ویدئو زیر خیلی راحت مراحل کار را آموزش دادیم. از تخم شربتی و شهد شکر هم برای خوش طعم و مزه کردن این شربت می تونی استفاده کنی.

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

یک دیدگاه درباره «شربت رنگارنگ با پنیرک»

  1. سپیده گفت:

    میشه به جای تخم شربتی با خاکشیر درست کرد، من اینطوری بیشتر دوست دارم و مزه و رخ بهتری هم داره. من خاکشیر رو از شما خریدم

    1. شیوا گفت:

      بله سپیده جان، با هر دانه ای میشه ترکیب کرد حتی دانه چیا. خوشحالیم که شما رو همراه خودمون داریم.

  2. ستاره کریمی گفت:

    عرق بهار نارنج هم میشه بهش اضافه کرد؟

    1. شیوا گفت:

      سلام، روزتون بخیر. بله هر نوع عرقیجات از بهار نارنج تا کاسنی و بید و… میتونید به میزان و سلیقه خودتون اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *