کدام لیموعمانی بهتر است؟

یک لیمو عمانی خوب رنگ پوست خردلی دارد و نازک است. اندازه و سایز خود لیمو هم ربطی به ماندگی یا تازگی یا کیفیت بد یا خوب آن ندارد.
دلیل تلخی لیمو عمانی
هسته های درون لیمو عمانی باعث تلخی آن هستند و جدا کردن هسته قبل از پخت یکی از روش ها برای استفاده است. در تمام مدل ها و نمونه های لیمو امکان وجود رگ تلخی وجود دارد حتی در نمونه های خردلی و پوست نازک ها.

چکار کنیم لیمو عمانی غذا را تلخ نکند؟
برای این کار شما 4 راه کار دارید:
- لیمو ها را چاقو بزنید و در آب برای رفع تلخی چند دقیقه بخیسانید
- استفاده از مغز لیمو عمانی
- استفاده از پودر لیمو عمانی بدون هسته عطاری مطاری
- باز کردن کامل لیمو و پاک کردن و جدا کردن هسته قبل از هر بار استفاده



