آموزش پخت و پز

طرز تهیه کبه تن ماهی

طرز تهیه کبه تن ماهی

کبه مظهرو نماد غذای راحت در خاورمیانه است. کبه را می‌توان سرخ یا پخته کرد و اغلب به عنوان مزه یا غذای جانبی سرو می‌شود. مواد درون کبه از سبک و دستور خاصی پیروی نمی‌کند و یک تفریح و خلاقیت در آشپزی است که آشپز و مهمان را سرگرم و شگفت زده می‌کند.

یک پوسته بیرونی ترد که هر گازی که به آن می‌زنید مزه‌ای جدید را حس خواهید کرد.

طرز تهیه کبه تن ماهی غذا عربی

مواد لازم برای کبه تن ماهی

  • برنج سفید
  • تخم مرغ
  • ادویه
  • تن ماهی
  • شوید خشک یا تازه
  • هویج
  • پیاز

آماده کردن برنج کبه

برای درست کردن یک غذای خوشمزه عربی اول از همه باید برنج را روی شعله کم بگذارید تا به مدت 15 دقیقه بپزد. آب کم برنج باید آرام آرام به خرد دانه‌ها برود تا کته‌ای مغزپخت آماده شود. اضافه کردن کمی زردچوبه برای رنگ طلایی برنج در حین پخت الزامیست!

برای اینکه مزه متفاوت و جدید داشته باشید می‌توانید کمی پنیر پارمسان به برنج پخته شده، اضافه کنید. با توجه به ذائقه‌تان، می‌توانید کشمش را هنگام اضافه کردن سبزیجات خرد شده به مواد، اضافه کنید.

اضافه کردن تخم مرغ به برنج باعث قوام بهتر و باز نشدن آن در هنگام سرخ شدن،خواهد شد.

طرز تهیه کبه تن ماهی غذا عربی

آماده کردن مواد درون کبه

یک پیاز را به تکه های ریز خرد کنید و در روغن سرخ کنید.

هویج را رنده ریز کنید و به پیاز در حال سرخ شدن که رنگ آن کمی هم تغییر کرده اضافه کنید.

فلفل سیاه و شوید تازه یا شوید خشک را به پیاز و هویج در حال سرخ، اضافه کنید و پس از یک تفت کوتاه از روی شعله بردارید.

روغن تن ماهی را جدا کنید و تن را به مواد سرخ شده اضافه کنید.

تکه های کوچک از برنج را بردارید و آنرا در دست پهن کنید و مواد را در موگر آن بگذارید و بقچه کنید و یا مانند ویدئو با کمک یک کاسه و سلفون مواد را درون برنج بپیچید.

در آخر هم درون روغن سرخ کنید یا می‌توانید کبه‌ها را بپیچید اما سرخ نکنید و داخل فریزر قرار دهید و هر زمان نیاز بود، از فریزر در آورده و سرخ کنید. با این کار به مدت سه ماه می‌توانید کبه‌ها را نگهداری کنید.

نوش جان!

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *