چگونه جوزهندی را آسیاب کنیم؟

جوزهندی ادویهای گرم، مقداری تند و کمی شیرین است. حس مزه تندی ملایم و عطر شیرین و خاص آن واقعاً جذاب است! تندی و گرمای جوزهندی از جنس فلفل قرمز نیست و هیچ شباهتی به آن ندارد. گرمای دارچین و تندی هل را تصور کنید! مزهای خاص و عجیب غریب که مزه غذا را دگرگون میکند.

قیمه سیب زمینی، پودینگ کاراملی و قهوه گرم را میتوان سه خاستگاه اصلی جوز هندی دانست که در هر کدام شگفتی خاص و منحصر به فردی میآفریند.
طرز تهیه پودر جوز هندی در منزل
جوزهندی سخت و بسیار محکم است. این جسم نفوذ ناپذیر برخلاف ظاهری که دارد به راحتی با رنده پودر شده و به ذراتی کوچک برای خلق مزههای متفاوت تبدیل میشود. نکته مهم که باید به یاد داشته باشید عطر جوز هندی است. عطر در حالت پودر بسیار گذراست و نهایتاً یک سال ماندگار است، آنهم اگر در شرایط مناسب یعنی ظرف شیشهای با درب کاملاً محکم نگهداری شود. در غیر این صورت چه بسا در شش ماه نخست آسیاب شدن عطر خود را از دست میدهد. این موضوع تماماً به شما بستگی دارد!

- رنده ریز و تیز بردارید. رنده باید از جنس استیل باشد رندههای پلاستیکی توانایی پودر کردن را ندارند.

- جوزهندی را در حرکاتی سیال از بالا به پایین به حرکت درآورید. این کار را به آرامی انجام دهید که دانه به خوبی پودر شود. در حین برش مراقب انگشتان خود باشید.

- پودر شما آماده استفاده و مصرف است.
استفاده از میکسر خانگی ممنوع

این دانه سفت و محکم است و تیغههای میکسر خانگی قدرت و توان خرد کردن آن را ندارند، پس اگر به میکسر خود علاقه دارید و میخواهید از آن مدتهای زیادی استفاده کنید هیچگاه جوزهندی را در آن نیندازید. این کار باعث شکسته شدن تیغهها و آسیب دیدن موتور میکسر خواهد شد.




سوال؟
همینطور خشک رنده می کنیم؟ یا مدت زمانی بخیسانیم بعد رنده کنیم؟
کدام!!؟؟؟
دوست عزیز خشک رنده کنید. نیازی به خیساندن نیست.
فکر نمیکردم اینقدر راحت رنده شه. مونده بودم چه کار کنم!
بلهخیلی آسون هست
بهترین روش استفاده ازش رنده همون موقع مصرفه
بله درسته