معجزه دمنوش

6 دمنوش برای کاهش چربی شکم

6 دمنوش برای کاهش چربی شکم

اول از همه چیز بگم که مهم نیست تبلیغات و پیج‌ها و کانال‌ها چی میگن! باید بدونی که هیچ راهی برای هدف قرار دادن چربی شکم فقط وجود نداره و نمی‌تونی به تنهایی فقط این چربی‌ها رو آب کنی! برای از دست دادن چربی شکم، باید با کاهش کالری مصرفی، وزن کلی خودت کاهش بدی و دمنوش‌ها می‌تونن تو این مسیر بهت کمک کنند.

یعنی نوشیدن دمنوش چاره کار به تنهایی نیست و تنها یکی از تکه‌های پازل کاهش وزن هست! ادعاهایی در مورد چای‌های لاغری همه جا وجود داره. با وجود این همه ادعا، به راحتی میشه باور کرد که حتماً حقیقتی در آنها وجود داره. اما چای‌های لاغری مؤثر نیستند و بعضی‌هاشون می‌تونن خطرناک باشن، چون ممکنه دارای ملین‌هایی مثل برگ سنا باشه که مصرف مداومش باعث از دست رفتن آب بدن میشه!!!

6 دمنوش برای کاهش چربی شکم

چرا چربی دور شکم جمع می‌شود؟

خیلی وقت‌ها چربی اضافه به‌خصوص در ناحیه شکم به خاطر سبک زندگی کم‌تحرک، مصرف غذاهای پرکالری و پرچرب، استرس زیاد و خواب نامناسب به وجود میاد. وقتی بدن بیشتر از نیازش کالری دریافت کنه، مازاد اون به شکل چربی در شکم و پهلوها ذخیره میشه. این نوع چربی هم ظاهر رو تحت تأثیر قرار میده و هم می‌تونه روی سلامتی مشکلاتی مثل دیابت، فشار خون و بیماری قلبی ایجاد کنه.

دمنوش‌ها چطور می‌تونن کمک کنن؟

بعضی دمنوش‌ها هم متابولیسم بدن رو بالا می‌برن، هم به هضم بهتر غذا کمک می‌کنن و هم اشتها رو کنترل می‌کنن. بهترین زمان مصرفشون معمولاً صبح تا ظهر یا نیم ساعت قبل از وعده‌های غذاییه، چون توی این زمان‌ها بیشترین تأثیر رو روی سوخت‌وساز بدن دارن.

6 دمنوش برای کاهش چربی شکم

دمنوش تخم گشنیز و زیره سبز

  • طرز تهیه: یک قاشق چای‌خوری تخم گشنیز و یک قاشق چای‌خوری زیره سبز رو داخل یک لیوان آب جوش بریزید، بذارید ۱۰ دقیقه دم بکشه.
  • بهترین زمان مصرف: صبح ناشتا یا نیم ساعت قبل ناهار.
  • برای چه کسانی خوبه؟ افرادی که دچار نفخ و مشکلات گوارشی هستن.
  • برای چه کسی مضره؟ کسانی که افت فشار دارن بهتره با احتیاط مصرف کنن.

دمنوش تخم گشنیز و زیره سبز و زیره سیاه

  • طرز تهیه: از هر کدوم نصف قاشق چای‌خوری بردارید و توی یک لیوان آب جوش دم کنید.
  • بهترین زمان مصرف: قبل ناهار یا عصرها.
  • برای چه کسانی خوبه؟ افرادی که سوخت‌وساز کند دارن و چربی دور شکم اذیتشون می‌کنه.
  • برای چه کسی مضره؟ خانم‌های باردار یا شیرده بهتره استفاده نکنن.
6 دمنوش برای کاهش چربی شکم

دمنوش دانه چیا و آب گرم و لیمو ترش

  • طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری دانه چیا رو ۳۰ دقیقه توی آب ولرم بخیسانید، بعد چند قطره آب لیمو ترش تازه اضافه کنید.
  • بهترین زمان مصرف: صبح ناشتا یا بعد ورزش.
  • برای چه کسانی خوبه؟ کسانی که دنبال دمنوش سیرکننده و کم‌کالری هستن.
  • برای چه کسی مضره؟ افرادی که مشکلات گوارشی یا حساسیت به دانه‌ها دارن.

دمنوش زیره سبز و زیره سیاه

  • طرز تهیه: از هر کدوم نصف قاشق چای‌خوری بریزید توی یک لیوان آب جوش و بذارید ۱۰ دقیقه دم بکشه.
  • بهترین زمان مصرف: قبل شام یا قبل خواب.
  • برای چه کسانی خوبه؟ افرادی که دچار هضم سنگین غذا میشن.
  • برای چه کسی مضره؟ کسانی که معده خیلی حساسی دارن.

دمنوش نعناع خشک و تخم گشنیز

  • طرز تهیه: یک قاشق چای‌خوری نعناع خشک و یک قاشق تخم گشنیز رو دم کنید.
  • بهترین زمان مصرف: بعد غذا برای کمک به هضم.
  • برای چه کسانی خوبه؟ کسانی که بعد از غذا دل‌درد یا نفخ می‌گیرن.
  • برای چه کسی مضره؟ افراد با رفلاکس معده بهتره کمتر استفاده کنن.
6 دمنوش برای کاهش چربی شکم

دمنوش زنجبیل خشک و سیر تازه و لیمو ترش

  • طرز تهیه: نصف قاشق زنجبیل خشک و یک حبه سیر له‌شده رو توی یک لیوان آب جوش بریزید، بعد از دم کشیدن کمی آب لیمو تازه اضافه کنید.
  • بهترین زمان مصرف: صبح‌ها یا قبل ناهار.
  • برای چه کسانی خوبه؟ کسانی که می‌خوان متابولیسم بدنشون رو بالا ببرن و سیستم ایمنی قوی‌تری داشته باشن.
  • برای چه کسی مضره؟ کسانی که معده حساس یا زخم معده دارن.

نکته آخر: دمنوش‌ها معجزه نمی‌کنن، اما وقتی با رژیم غذایی سالم و تحرک روزانه همراه بشن، می‌تونن بهترین کمک برای آب کردن چربی‌های شکم باشن.

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *