آموزش پخت و پز

کوفته‌ ‌سیر و کره با پاستای لینگوئینی

کوفته‌ ‌سیر و کره با پاستای لینگوئینی

اگه تا حالا عطر کره و سیر داغ روی گاز رو حس کردین، می‌دونین چه جادویی توش هست! این بو هم گرم و دلنشینه، هم همه رو گرسنه می‌کنه. حالا فکر کنین این کره‌سیر خوشبو با کوفته‌های آبدار و طلایی قهوه‌ای شده قاطی بشه و روی یه پاستای لینگوئینی خامه‌ای با پنیر پارمزان سرو بشه… نتیجه؟ یه غذای راحت ولی فوق‌العاده شیک و خوشمزه که حال و هوای خوشمزه ای رو میاره تو خونه‌تون.

این غذا برای وقتایی که می‌خواین یه شام صمیمی خانوادگی داشته باشین یا مهمون‌هاتون رو با یه غذای شیک سورپرایز کنین، فوق‌العاده‌ست. هم آسونه، هم پر از طعم.

کوفته‌ ‌سیر و کره با پاستای لینگوئینی

چرا این کوفته‌های ‌سیر و کره رو دوست خواهید داشت؟

  • انفجار طعم: ‌سیر و کره ، گوشت مزه‌دار، پاستای پنیری… همه تو یه بشقاب!
  • آسون ولی شیک: چند قدم ساده با نتیجه‌ای مثل رستوران.
  • قابل تغییر: می‌تونین گوشت یا نوع پاستا رو به سلیقه‌تون عوض کنین.
  • دوست خوب: برای سرد خوردن یا غذای فردا عالیه.
  • غذای روح: حسابی سیر و سرحال‌تون می‌کنه.

مواد لازم کوفته‌ ‌سیر و کره با پاستای لینگوئینی (برای 4 نفر)

برای کوفته‌ها:

  • 450 گرم گوشت چرخ‌کرده گوساله (یا نصف گوساله + نصف گوشت گوسفند برای طعم بیشتر)
  • 1 عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • 60 گرم آرد سوخاری
  • 30 گرم پنیر پارمزان رنده‌شده
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری خشک
  • 3 حبه سیر له‌شده
  • 1 قاشق چای‌خوری ادویه ‌سیر و کره
  • ½ قاشق چای‌خوری نمک
  • ½ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • روغن زیتون (برای سرخ کردن)
کوفته‌ ‌سیر و کره با پاستای لینگوئینی

برای سس ‌سیر و کره:

  • 60 گرم کره
  • 5 حبه سیر له‌شده
  • ¼ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز خردشده (اختیاری)
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری خشک
  • 1 قاشق غذاخوری پودر سیر و کره
  • نمک به مقدار لازم
  • برای پاستای پارمزان:
  • 340 گرم پاستای لینگوئینی
  • ۱۵ گرم کره
  • 180 میلی‌لیتر خامه سنگین
  • 75 گرم پنیر پارمزان رنده‌شده
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • کمی آب پاستا (برای رقیق کردن سس)

زمان آماده‌سازی و پخت

  • آماده‌سازی: 20 دقیقه
  • پخت: 25 دقیقه
  • کل زمان: حدود 45 دقیقه
کوفته‌ ‌سیر و کره با پاستای لینگوئینی

طرز تهیه کوفته‌ ‌سیر و کره با پاستای لینگوئینی

مرحله 1 – درست کردن کوفته‌ها:

تو یه کاسه بزرگ، گوشت، تخم‌مرغ، آرد سوخاری، پارمزان، جعفری، سیر له‌شده، ادویه سیر و کره، نمک و فلفل رو بریزین و فقط تا وقتی که مواد قاطی بشه هم بزنین (زیاد ورز ندین که کوفته‌ها سفت نشن). با دست توپ‌های کوچیک 2–3 سانتی درست کنین (حدود 20–24 تا).

مرحله 2 – سرخ کردن کوفته‌ها:

روغن زیتون رو تو یه ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط داغ کنین. کوفته‌ها رو در چند مرحله بندازین و همه طرفش رو طلایی کنین (حدود 6–8 دقیقه). بعد کنار بذارین.

مرحله 3 – سس سیر و کره:

تو همون ماهیتابه، حرارت رو کم کنین. کره، سیر ، ادویه سیر و کره و فلفل قرمز (اختیاری) رو اضافه کنین و 1–2 دقیقه هم بزنین تا عطرش بلند شه. آب لیمو و جعفری خشک رو بریزین. کوفته‌ها رو برگردونین تو سس و با قاشق روشون سس بریزین. بذارین 5–7 دقیقه با حرارت کم بپزن تا کامل مغزپخت بشن.

مرحله 4 – پاستا:

همزمان، لینگوئینی رو طبق دستور بسته بپزین. ½ لیوان آب پاستا رو نگه دارین. تو یه قابلمه کوچیک، کره رو ذوب کنین، خامه رو اضافه کرده و بذارین کمی قل بزنه. پارمزان رو اضافه کنین و هم بزنین تا آب بشه. اگه سس غلیظ بود، کمی آب پاستا اضافه کنین. با نمک و فلفل مزه بدین و پاستای پخته رو تو سس بچرخونین تا کامل آغشته بشه.

مرحله 4 – سرو:

پاستا رو تو بشقاب بریزین، کوفته‌ها رو روش بذارین و کمی از سس سیر و کره روش بدین. با جعفری کمی پارمزان اضافه تزیین کنین.

پیشنهاد سرو

  • با سالاد سبز ترد و نون سیر کنار هم فوق‌العاده‌ست.
  • میتونیید کمی سالاد کینوا کنارش سرو کنید.
  • می‌تونین کمی اسفناج تفت‌خورده یا بروکلی کبابی هم کنارش بذارین.
  • نوشیدنی خنک مثل آب گازدار با لیمو، یا حتی یه لیوان دوغ سرد هم جوره!

تغییرات خوشمزه

  • کوفته بوقلمون: گوشت بوقلمون استفاده کنین برای ورژن سبک‌تر.
  • کم‌کربوهیدرات: به جای پاستا از کدو سبز رشته‌ای یا پوره گل‌کلم استفاده کنین.
  • تندتر: فلفل قرمز رو بیشتر کنین اضافه کنین.
  • بدون خامه: با روغن زیتون و کمی آب پاستا و پنیر هم میشه سس سبک درست کرد.

نگهداری

  • یخچال: تا 4 روز تو ظرف دربسته نگه دارین.
  • فریزر: کوفته‌ها (بدون پاستا) رو تا 3 ماه فریز کنین.
  • گرم کردن: روی گاز یا مایکروویو، با کمی آب یا شیر برای نرم شدن دوباره.

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *