پیکادیلو کوبایی با گوشت چرخکرده

پیکادیلو کوبایی خوشمزه از ترکیب و مخلوط کردن گوشت چرخکرده، سیب زمینی، فلفل دلمهای، زیتون سبز بدون هسته، کیپر یا همان کاپاریس و کشمش تهیه میشود که در سس گوجهفرنگی پخته شدهاست.

مواد تشکیل دهنده پیکادیلو
- گوشت چرخکرده
- سیب زمینی
- فلفل دلمهای
- زیتون سبز بدون هسته
- کیپر یا همان کاپاریس
- کشمش
- پیاز
- سیر
- برگ بو
- زیره آسیاب شده
- فلفل سیاه آسیاب شده
- اورگانو یا پونه کوهی (جایگزین)
- نمک دریایی یا نمک یددار (جایگزین)

طرز تهیه پیکادیلو کوبایی
- در یک تابه بزرگ روغن را داغ کرده و پیاز و فلفل دلمهای تکه شده را تفت دهید.
- سیر و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کرده و حدود یک دقیقه تفت دهید.
- گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و بپزید تا کاملا پخته شود.
- ادویهها را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
- آب گوشت را اضافه کنید و چند دقیقه بپزید.
- سس گوجه فرنگی، برگ بو، کشمش، زیتون، کیپر و سیب زمینی را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب زمینیها نرم شوند.
- در انتها برای داشتن یک مزه جادویی کمی گشنیز خرد شده را اضافه و سرو کنید.

نکات طلایی برای پخت پیکادیلو کوبایی
- سیب زمینیها را به قطعات کوچک برش دهید.
- در صورت تمایل میتوانید از کشمش صرف نظر کنید.
- تخم مرغ پخته شده خرد شده را می توان به پیکادیلو (معمول در پرو و جمهوری دومینیکن) اضافه کرد.
- گشنیز را حذف کنید یا به جای آن از جعفری خرد شده استفاده کنید.



