آموزش پخت و پز

پیکادیلو کوبایی با گوشت چرخ‌کرده

پیکادیلو کوبایی با گوشت چرخ‌کرده

پیکادیلو کوبایی خوشمزه از ترکیب و مخلوط کردن گوشت چرخ‌کرده، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، زیتون سبز بدون هسته، کیپر یا همان کاپاریس و کشمش تهیه می‌شود که در سس گوجه‌فرنگی پخته شده‌است.

پیکادیلو کوبایی با گوشت چرخ‌کرده

مواد تشکیل دهنده پیکادیلو

  • گوشت چرخ‌کرده
  • سیب زمینی
  • فلفل دلمه‌ای
  • زیتون سبز بدون هسته
  • کیپر یا همان کاپاریس
  • کشمش
  • پیاز
  • سیر
  • برگ بو
  • زیره آسیاب شده
  • فلفل سیاه آسیاب شده
  • اورگانو یا پونه کوهی (جایگزین)
  • نمک دریایی یا نمک یددار (جایگزین)
پیکادیلو کوبایی با گوشت چرخ‌کرده

طرز تهیه پیکادیلو کوبایی

  • در یک تابه بزرگ روغن را داغ کرده و پیاز و فلفل دلمه‌ای تکه شده را تفت دهید.
  • سیر و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کرده و حدود یک دقیقه تفت دهید.
  • گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و بپزید تا کاملا پخته شود.
  • ادویه‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
  • آب گوشت را اضافه کنید و چند دقیقه بپزید.
  • سس گوجه فرنگی، برگ بو، کشمش، زیتون، کیپر و سیب زمینی را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب زمینی‌ها نرم شوند.
  • در انتها برای داشتن یک مزه جادویی کمی گشنیز خرد شده را اضافه و سرو کنید.
پیکادیلو کوبایی با گوشت چرخ‌کرده

نکات طلایی برای پخت پیکادیلو کوبایی

  • سیب زمینی‌ها را به قطعات کوچک برش دهید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از کشمش صرف نظر کنید.
  • تخم مرغ پخته شده خرد شده را می توان به پیکادیلو (معمول در پرو و جمهوری دومینیکن) اضافه کرد.
  • گشنیز را حذف کنید یا به جای آن از جعفری خرد شده استفاده کنید.

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *