طرز تهیه سس چیمیچوری

طرز تهیه سس چیمیچوری (سس آرژانتینی)
چیمیچوری بهترین همراه برای هر گوشت کبابی!
اکثر دستورهای سس چیمیچوری در صفحات مختلف این ادعا را دارند که دستور آنها بهترین یا معتبرترین است. حقیقت این است که تغییرات زیادی در دنیای چیمیچوری وجود دارد، که دشوار است بگوییم کدام دستور به اصل نزدیکتر است و شاید منصفانه آن باشد که بگوییم میتوانید این روش را امتحان و مزه کنید.
برای تهیه سس چیمی چوری کوچک شروع کنید و به تدریج اضافه کنید.

در اینجا چیزی است که برای تهیه این دستور چیمیچوری نیاز دارید
- جعفری تازه
- سیر
- روغن زیتون
- نمک دریا
- گرانول فلفل قرمز
- پونه کوهی خشک یا اورگانو
- پاپریکا دودی (این ماده غیر متعارف است اما به سس طعم دودی لطیفی می دهد.)

طرز تهیه سس چیمیچوری
این دستور چیمیچوری بسیار ساده است! به جای استفاده از غذاساز، جعفری را با دست ریز خرد میکنیم. میتوانید به مقدار کم، گشنیز تازه را جایگزین کنید یا از ترکیب هر دو سبزی استفاده کنید. اضافه کردن سیر به سس مزه خاص و عمیق میدهد و روغن زیتون طعم را غنی و بینیاز از هر ادویهی اضافهای میکند.
اضافه کردن گشنیز و گاهی لیموترش آنرا برای ماهی کبابی و میگو مناسبتر میکند. این یک افزودنی بسیار خوش طعم با کاربردهای فراوان است که با توجه به سلیقه و سبک آشپزی شما میتواند تغییر کند. در آشپزی هیچ “باید” وجود ندارد.
سس چیمیچوری مناسب چه غذایی است؟
ممکن است آشپزهای بینالمللی بگویند که برای چوراسکو یا گوشت کبابی گاو استفاده میشود، اما ما میگوییم چیمیچوری طعم شگفتانگیزی در ماهی، سالاد پاستا، تخممرغ، سیبزمینی دارد. عملاً در هر چیزی میتوانید مقداری را به عنوان تجربهای جدید مزه مزه کنید!
نوش جان



