آموزش پخت و پز

طرز تهیه خورش کاری مرغ هندی مخصوص

طرز تهیه خورش کاری مرغ هندی مخصوص

اگر عاشق غذاهای هندی هستید، باید این دستور غذا را امتحان کنید! طعم این چیکن کاری اگر نگوییم عالی است ولی قطعا عجیب و غریب لذیذ است و درست کردن آن آسان است. خورشت کاری مرغ به لطف همه ادویه‌ها سرشار از طعم است، غنی و خامه‌ای است و وقتی آن را با برنج یا نان میل کنید به طرز شگفت‌انگیزی دلچسب می‌شود.

مواد لازم خورشت کاری مرغ

  • پیاز یک عدد
  • سیر سه حبه
  • ماست 400 گرم
  • گوجه چهار عدد متوسط
  • زنجبیل یک قاشق غذاخوری
  • پودر کاری دو قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
  • سینه مرغ 900 گرم (ران جایگزین)
  • گرام ماسالا یک قاشق غذاخوری (اختیاری)

دستورالعمل‌ها برای خورشت مرغ هندی

روغن زیتون را در یک تابه روی حرارت گرم کنید. پیاز را به آن اضافه کنید تا کمی طلایی شود. سیر و زنجبیل را اضافه کنید. گوجه فرنگی تکه شده را در آن بریزید و بگذارید بجوشد، سپس حرارت را ملایم کرده و روی آن را بپوشانید تا دقایقی بجوشد.

سس آمده شده را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و سپس مرغ را اضافه کنید. روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید، درب ماهیتابه را بپوشانید و بجوشانید تا مرغ بپزد، گهگاهی هم بزنید.

در آخرین دقیقه پخت، در صورت تمایل با گشنیز خورش کاری را تزیین و سرو کنید.

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *