آموزش پخت و پز

بهترین محل نگهداری زرشک کجاست؟

بهترین روش نگهداری زرشک فریزر

اگه تا حالا برات پیش اومده که زرشکی که با ذوق خریدی بعد از یه مدت سیاه شده یا خشک و بی‌مزه شده، بدون که تنها نیستی! خیلیا نمی‌دونن چجوری باید زرشک رو نگهداری کنن تا تازگی و رنگ قشنگش حفظ بشه. توی این مطلب، قراره با هم بررسی کنیم که بهترین شرایط برای نگهداری زرشک چیه و از کجاها باید دورش نگه داریم!

بهترین روش نگهداری زرشک فریزر

بهترین روش نگهداری زرشک: فریزر!

بدون هیچ تعارفی، بهترین و مطمئن‌ترین محل برای نگهداری زرشک، فریزره. ولی نه همین‌طوری ریختنش توی یه کیسه و انداختنش توی فریزر! باید یه سری نکات رو رعایت کنی:

زرشک رو داخل یه ظرف پلاستیکی درب‌دار (ترجیحاً یکبار مصرف) بریز یا از کیسه فریزر ضخیم و باکیفیت استفاده کن.

هوا رو کامل از کیسه یا ظرف خارج کن و درش رو محکم ببند تا رطوبت و هوای محیط واردش نشه.

بعد بذارش توی فریزر.

با این روش، زرشک نه سیاه می‌شه، نه خشک، و نه طعم و خاصیتش از بین می‌ره. تازه تا ماه‌ها هم مثل روز اول تازه و خوش‌رنگ باقی می‌مونه!

بهترین روش نگهداری زرشک فریزر

نگهداری زرشک توی یخچال؛ خوبه یا نه؟

بعضیا فکر می‌کنن یخچال جای خوبی برای نگهداری زرشکه. ولی واقعیت اینه که:

رطوبت یخچال باعث می‌شه زرشک به‌مرور زمان خشک و پلاسیده بشه.

گاهی هم ممکنه کپک بزنه، مخصوصاً اگه هوا بهش برسه یا ظرفش خوب بسته نشده باشه.

پس اگه فریزر نداری و مجبوری تو یخچال بذاری، حداقل حواست باشه که زرشک توی یه ظرف درب‌دار کاملاً خشک و محکم بسته‌شده باشه.

بهترین روش نگهداری زرشک فریزر

کابینت و جاهای گرم؟ اصلاً و ابداً!

یه اشتباه رایج اینه که زرشک رو مثل حبوبات می‌ذارن تو کابینت. اما بدون:

گرمای محیط، خصوصاً تو فصل تابستون یا کنار گاز و فر، باعث می‌شه زرشک خیلی زود سیاه بشه.

طعمش تلخ و بافتش خشک و شکننده می‌شه.

اگه نمی‌خوای زرشکت خراب بشه، اصلاً سمت کابینت نبرش!

چند نکته مهم برای نگهداری بهتر زرشک

دور از نور مستقیم آفتاب نگه دار؛ نور باعث خراب شدن رنگ و خواص زرشک می‌شه.

اگه خریدت زیاده، بهتره تو چند بسته کوچیک تقسیمش کنی و هر بار فقط یه بسته رو از فریزر دربیاری.

بعد از خارج کردن از فریزر، بذارش تو دمای محیط یخ‌زداییش کامل بشه؛ چون اگه بخوای مستقیم استفاده‌اش کنی، ممکنه بهم بچسبه یا آب بندازه.

جمع‌بندی

برای اینکه زرشکت تا ماه‌ها تازه، خوشرنگ و خوشمزه بمونه، بهترین جا برای نگهداریش فریزر خونه‌ته، اونم با رعایت نکاتی که گفتیم. یخچال رو فقط وقتی پیشنهاد می‌کنیم که دسترسی به فریزر نداشته باشی، و کابینت هم اصلاً گزینه‌ی خوبی نیست.

پس از این به بعد، زرشک‌تو مثل یه طلا نگه دار تا توی غذاهایی مثل زرشک‌پلو، کوکو یا حتی نوشیدنی‌ها بدرخشه!

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *