آموزش پخت و پز

سیب زمینی تنوری با ادویه های خاص

سیب زمینی تنوری با ادویه های خاص

این سیب زمینی با تمام سیب زمینی هایی که نوش جان کرده اید تفاوت دارد. علت آن هم طرز تهیه و نوع استفاده از ادویه هاست. سیب زمینی بهتر است در ابعاد کوچک باشد که در حین پخت به تمام بخش‌های آن ادویه برسد.

مواد لازم

  • سیب زمینی های کوچک تا متوسط
  • پول بیبر
  • پودر سیر
  • پودر آویشن
  • پودر فلفل سیاه
  • پودر زنجبیل
  • پودر پیاز
  • پودر پاپریکا ساده یا دودی
  • روغن زیتون یا روغن معمولی
  • پودر فلفل قرمز

اول از همه سیب زمینی ها را به خوبی بشویید چون که باید با پوست پخت و سرو شوند. سپس در آب بیندازید و بر روی شعله قرار دهید تا حسابی بپزند. کف سینی فر روغن بریزید و چرب کنید.

پس از پختن کامل، سیب زمینی ها را در سینی فر بگذارید و با گوشتکوب یا پشت لیوان آنها را له کنید تا کمی صاف شوند.

با فرچه سیب زمینی ها را به خوبی چرب کنید تا در فر نسوخته و فقط سوخاری شوند. پس از چرب کردن زمان اضافه کردن ادویه هاست. تمام سطح سیب زمینی را با ادویه های مورد علاقه خود که بهتر است حتماً پولبیبر و پودر آویشن پودر سیر و پاپریکا جز آنها باشد بپوشانید و در فری که از قبل روشن کرده‌اید و گرم شده قرار دهید.

حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید تا حسابی سوخاری شوند و تمام این غذای آسان و سه سوت آماده است. نوش جان!

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *