سیب زمینی تنوری با ادویه های خاص

این سیب زمینی با تمام سیب زمینی هایی که نوش جان کرده اید تفاوت دارد. علت آن هم طرز تهیه و نوع استفاده از ادویه هاست. سیب زمینی بهتر است در ابعاد کوچک باشد که در حین پخت به تمام بخشهای آن ادویه برسد.
مواد لازم
- سیب زمینی های کوچک تا متوسط
- پول بیبر
- پودر سیر
- پودر آویشن
- پودر فلفل سیاه
- پودر زنجبیل
- پودر پیاز
- پودر پاپریکا ساده یا دودی
- روغن زیتون یا روغن معمولی
- پودر فلفل قرمز

اول از همه سیب زمینی ها را به خوبی بشویید چون که باید با پوست پخت و سرو شوند. سپس در آب بیندازید و بر روی شعله قرار دهید تا حسابی بپزند. کف سینی فر روغن بریزید و چرب کنید.
پس از پختن کامل، سیب زمینی ها را در سینی فر بگذارید و با گوشتکوب یا پشت لیوان آنها را له کنید تا کمی صاف شوند.
ادویه سیب زمینی نیویورکی
Price range: ۷۶,۰۰۰ تومان through ۱,۴۱۰,۰۰۰ تومانادویه سیب زمینی پنیری
Price range: ۵۸,۰۰۰ تومان through ۲,۱۹۰,۰۰۰ تومانادویه سیب زمینی پیاز و سبزیجات
Price range: ۷۶,۰۰۰ تومان through ۱,۴۰۰,۰۰۰ تومانادویه کوکو سیب زمینی
Price range: ۶۹,۰۰۰ تومان through ۱,۲۹۰,۰۰۰ تومان
با فرچه سیب زمینی ها را به خوبی چرب کنید تا در فر نسوخته و فقط سوخاری شوند. پس از چرب کردن زمان اضافه کردن ادویه هاست. تمام سطح سیب زمینی را با ادویه های مورد علاقه خود که بهتر است حتماً پولبیبر و پودر آویشن پودر سیر و پاپریکا جز آنها باشد بپوشانید و در فری که از قبل روشن کردهاید و گرم شده قرار دهید.
حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید تا حسابی سوخاری شوند و تمام این غذای آسان و سه سوت آماده است. نوش جان!







