شگفتی با ادویه

طرز تهیه پای سیب

بهترین دستور پخت ما برای تهیه پای سیب خانگی کلاسیک

اگر برای عصرونه دنبال یک دسر، شیرینی، کیک یا یک پای خوشمزه هستید به نظرم بهترین حالت این است که پای سیب را امتحان کنید. مزیت این پای نسبت به مدل‌های دیگر پای مثل پای آناناس این است که سیب در تمام فصول در بازار هست و از نظر قیمت هم به‌صرفه‌تر است. از سیب قرمز تا سیب سبز و حتی سیب گلاب را می‌توانید در پای سیب استفاده کنید.

بهترین دستور پخت ما برای تهیه پای سیب خانگی کلاسیک

این دستور پخت پای سیب هیچ نیازی ندارد که سیب‌ها را قبل از قرار دادن در بین خمیر بپزید، فقط کافیست آنها را با ادویه‌ها، نمک و شکر مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید.

بهترین دستور پخت ما برای تهیه پای سیب خانگی کلاسیک. دستور پخت ما تضمین می کند پای سیب با سیب های کاملا پخته شده و نه لطیف احاطه شده با یک سس غلیظ و خوش طعم، که همه در داخل یک پوسته پای پوسته پوسته و قهوه ای طلایی پخته شده اند.

بهترین دستور پخت ما برای تهیه پای سیب خانگی کلاسیک

مواد مورد نیاز تهیه پای سیب

  • خمیر پای
  • 7 تا 8 سیب سایز متوسط
  • 1/2 فنجان (100 گرم) شکر قهوه ای روشن یا تیره
  • 1/2 فنجان (100 گرم) شکر سفید
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چایخوری هل آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی تازه رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 عدد تخم مرغ

مراحل آماده‌سازی و طعم‌دار کردن سیب

برای راحتی می‌توانید ویدئو را در انتها مقاله مشاهده کنید. سیب‌ها را برش کنید و در کاسه‌ای بزرگ قرار دهید. پودر دارچین، پودر هل، پودر زنجبیل را اضافه کنید کم ینمک و شکر قهوه ای و سفید را هم بر روی محتویات بریزید و آرام مخلوط کنید. برای خوش عطر شدن هم کمی جوز هندی را رنده کنید. یک ساعت به سیب طعم دار شده فرصت دهید تا آب بیاندازد و سپس بر روی خمیر بچینید. در انتها کار هم آب خارج شده از سیب بر روی مواد و خمیر خالی کنید.

به مدت 75 دقیقه در شعله 205 درجه سانتی‌گراد در طبقه وسط فر قرار دهید. این زمان پخت طولانی تضمین می‌کند که فیلینگ زمان کافی برای جوشیدن و غلیظ شدن دارد.

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *