آموزش پخت و پز

نان سیر تورتیلا در ایرفرایر

نان سیر تورتیلا در ایرفرایر

نون سیر بدون شک یکی از جذابیت‌های غذایی هست که و هر شرایطی میچسبه، حتی وقتی خیلی سیر هستی و جای حتی یک قاشق اضافه‌تر غذا رو نداری، کسی بهت نون سیر تعارف کنه بدون شک یه تیکه کوچیک ازش میگیری. اما چرا؟

بوی جذاب سیر اشتها رو باز میکنه، سبک بودن نون و بدون روغن بودن جذابیتش رو دوبرابر میکنه، مزه خاص پنیر پیتزا یا عطر پارمزان که با سیر ترکیب بشه که دیگه نگم…

نان سیر تورتیلا یه میان‌وعده‌ی دنج، راحت و خوشمزه‌ست. فقط چند تا ترتیلا،‌ پنیر و پودر سیر لازم داری؛ بعد چند دقیقه در ایرفرایر، تبدیل میشه به یه نان کش‌دار، طلایی، پر ادویه.

مواد لازم

  • نان ترتیلا (یا نان پیتا یا هرچی دستته)
  • پنیر موزارلا رنده‌شده
  • پودر سیر
  • پودر اورگانو (دل‌به‌خواه)
  • کره آب شده
  • پودر سیر
  • پودر فلفل قرمز یا سیاه (دل‌به‌خواه)

روش کار

  • نان ترتیلا رو تو ظرف ایرفرایر بزار.
  • ترکیب کره سیر درست کن: کره رو با پودر سیر و اورگانو ترکیب کن.
  • پنیر بریز: یه لایه موزارلا رویش پخش کن.
  • پخت در ایرفرایر: ترتیلارو داخل ایرفرایر بذار. دما و زمان رو بهرته مرتب چک کنی چون بسته به مقدار و حجم پنیر متفاوت هست ولی پایه‌اش حوالی 180 تا 200 درجه سانتی‌گراد برای چند دقیقه‌ست— تا پنیر آب و کناره‌ها طلایی بشه.

چند نکته‌ی تنظیمی

  • پودر سیر رو کم و زیاد کن تا سیر بیشتر یا کمتر باشه.
  • ترکیب ادویه هم دستِ خودته؛ می‌تونی پودر فلفل قرمز یا گیاهان معطر اضافه کنی.

چرا این رسپی باحاله؟

  • سریع و جمع‌وجوره.
  • برای مهمونی یا عصرونه عالیه؛ همه عاشق پنیر کش‌دار و سیر هستن.
  • دستورش انعطاف‌پذیره: می‌تونی پروتئین اضافه کنی یا براش پیتزایی بچینی.

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *