آموزش پخت و پز

کدام لیموعمانی بهتر است؟

چکار کنیم لیمو عمانی غذا را تلخ نکند؟

یک لیمو عمانی خوب رنگ پوست خردلی دارد و نازک است. اندازه و سایز خود لیمو هم ربطی به ماندگی یا تازگی یا کیفیت بد یا خوب آن ندارد.

دلیل تلخی لیمو عمانی

هسته های درون لیمو عمانی باعث تلخی آن هستند و جدا کردن هسته قبل از پخت یکی از روش ها برای استفاده است. در تمام مدل ها و نمونه های لیمو امکان وجود رگ تلخی وجود دارد حتی در نمونه های خردلی و پوست نازک ها.

چکار کنیم لیمو عمانی غذا را تلخ نکند؟

برای این کار شما 4 راه کار دارید:

  1. لیمو ها را چاقو بزنید و در آب برای رفع تلخی چند دقیقه بخیسانید
  2. استفاده از مغز لیمو عمانی
  3. استفاده از پودر لیمو عمانی بدون هسته عطاری مطاری
  4. باز کردن کامل لیمو و پاک کردن و جدا کردن هسته قبل از هر بار استفاده

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *