معطر کردن برنج که بو و مزه ندارد

قطعا برای شما هم اتفاق افتاده که برنجی دارید که بو و مزه آن رفته و دیگر مزه ای ندارد و یا از برنج هندی استفاده می کنید که فقط قد و قامت دارد و مزه خاصی ندارد. دلیل عطر دار نبودن برنج دلایل زیادی دارد که بحث تخصصی است که در این موضوع صحبتی نمی کنیم. اما طبخ همین برنج بدون بو با دو روشی که آموزش داده ایم به شما کمک می کند تا مزه خوبی به برنج بدهید.
ویدئو آموزشی در انتها مقاله قرار گرفته

دو روش برای معطر کردن برنج وجود دارد که می توانید براساس نیاز و دلخواه یکی را انخاب کنید. اما توصیه نمی شود تا هردو روش را با یکدیگر ترکیب و باهم انجام دهید زیرا ممکن است عطر برنج زیاد شود و دیگر نتوانید آن را میل کنید.
روش اول استفاده از غنچه گل محمدی: غنچه گل محمدی عطری ملایم اما بسیار دلپذیر دارد خیس کردن برنج به مدت یک یا دو ساعت قبل از پخت استفاده از چند غنچه محمدی در آب آن باعث میشود تا این عطر در برنج پخش شده و به خورد آن برود. اگر برای دو نفر برنج خیس کرده اید نهایتا 4 غنچه کوچک و ریز کفایت می کند.
روش دوم استفاده از گلاب: گلاب را در حین پخت به برنج اضافه کنید. گلاب دلخواه عطر زیادی دارد و بهتر از مقدار خیلی کم در هنگام پخت برنج اضافه شود. اگر کته ای دونفره بار گذاشتهاید چند قطره گلاب کفایت میکند اما اگر برنج را آبکش میکنید می توانید هم در آب اولیه گلاب اضافه کنید و یا در دقایق آخر دم کشیدن به همراه روغن کمی گلاب هم گرما دهید و اضافه کنید. ترکیب زعفران و گلاب هم برای برنج سفید (چلو) عالی است.
هر دو روش را میتوانید برای برنج ساده سفید (چلو) و برنج های ترکیبی (پلو) مانند لوبیا پلو استفاده کنید. نوش جان!



