ادویه قورمه سبزی چیست؟

قورمه سبزی باید ترش و تند باشد. البته میزان سرخ شدن سبزی هم در مزه غذا بیتأثیر نیست و نباید فراموش شود.
دقت کردین که بعضی از قرمه سبزی ها رنگ روشنی دارند یا بعضی قرمه سبزی ها جا نیفتاده یا به اصطلاح آب و دون از هم جداست؟
در هنگامی که این حالت اتفاق میافتد ۹۹ درصد مواقع ایراد از سبزی است، یعنی سبزی را باید ریز ریز خورد و به خوبی سرخ کرد. اگر سبزی خام یا نیمه پخته باشد خورشت قوام لازم را ندارد.

بگذریم برسیم به فوت کوزه گری که باعث می شود تا قرمهسبزی بعضی آشپزها خاص باشد.
وقتی که گوشت را سرخ کرده و زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه کردید، باید بگذارید که گوشت بپزد. نیمی از جامعه آشپزان با مخلوط کردن سبزی سرخ شده در این مرحله می گذارند تا گوشت و سبزی با یکدیگر بپزند و نیمه دیگر دیگر وقتی که گوشت پخت، سبزی را اضافه می کنند و می گذارند تا چند قُل با یکدیگر بزنند.
تا این مرحله از کار همه چیز ردیف است و هیچ اشکالی در آن نیست. نکته مهم در ۲۰ دقیقه پایانی پخت، یعنی هنگامی که در آخرین مرحله خورشت قبل از کشیدن هستیم.
- گرد غوره
- پودر تخم گشنیز
- پودر گل محمدی
- پودر فلفل قرمز
مورد اول و آخر که پودر هستند اما مورد دوم و سوم را اگر پودر آن را ندارید می توانید از فروشگاه عطاری مطاری پودر آن را تهیه کنید.

متناسب با حجم غذا این ترکیب ادویه را به خورش اضافه کنید. اگر غذا برای چهار نفر پخته شده یک چهارم قاشق چای خوری از تخم گشنیز، گل محمدی و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. گرد غوره بهتر است بیشتر باشد یک دوم قاشق چای خوری مناسب است.
در ۲۰ دقیقه پایانی که هنوز شعله گاز روشن است و خورشت در حال قُل خوردن است، این ترکیب ادویه ای را اضافه کنید.
شک نکنید که عاشق این مزه جدید و باورنکردنی قورمه سبزی خواهید شد.
نوش جان




من از لیمو عمانی استفاده می کنم به جای گرد غوره
سلام و وقت بخیر دوست عزیز. با لیموعمانی قرمه سبزی خیلی عالی میشه ولی اکثرا از گرد غوره استفاده میکنن ولی ترشی غذا سلیقه اس!