پودر خردل زرد علاوه بر اینکه خاصیت طعم دهندگی دارد، ضد میکروبی قوی است که می توان با خیالی آسوده از آن استفاده نمود. ترکیب پودر خردل زرد با سس مایونز یکی از بهترین ترکیب هایی که است که در اکثر ساندویچ ها از آن استفاده می شود مخصوصا در همبرگر یا چیزبرگر اما، ما می خواهیم مزه ای جدید را به شما پیشنها دهیم:
- پودر سیر
- پودر پیاز
- پودر زنجبیل
- پودر آویشن
- پودر پاپریکا دودی
- پودر فلفل پولبیبر
- پودر خردل زرد
- سس مایونز
- روغن زیتون
مقدار بسیار کم از هر کدام را در کاسه ای ریخته و با سس مایونز و پودر خردل زرد که مقدار آن به نسبت بقیه بیشتر است، ترکیب کنید. افزودن روغن زیتون باعث می شود تا سس کمی رقیق شود و برای سالاد مناسب شود اما در ساندویچ ها می توانید روغن زیتون را حذف کنید.
این ترکیب هر ساندویچی را رویایی می کند و شما مزه بهشت را تجربه خواهید کرد. البته اگر طعم تندی مورد علاقه شما نیست بهتر است پولبیبر را حذف کنید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.