آموزش پخت و پز

طرز تهیه رَپ مرغ سیر پنیری

طرز تهیه رَپ مرغ سیر پنیری

خوشمزه، سریع و بی‌دردسر!

هوس یه فست فود سریع کردی و میخای خودت آشپزی کنی؟ اگه دنبال یه شام خوشمزه، سریع و بی‌دردسر می‌گردی که همه‌ی اعضای خانواده، حتی اون نوجوان ایرادگیر (!) هم خوشش بیاد، این رپ مرغ سیر پنیری همون چیزیه که می‌خوای! یه ترکیب بی‌نقص از مرغ طعم‌دار شده، پنیر کش‌دار، نون ترتیلا و سس سیر خامه‌ای که فقط در کمتر از 30 دقیقه حاضره!

اگه وقت نداری هر روز بپزی، مرغ مزه‌دارشده رو از قبل آماده کن و تو یخچال نگه دار. هر وقت خواستی، فقط مخلوطش کن و تو ماهی‌تابه سرخش کن.

چرا این غذا رو دوست خواهی داشت؟

  • کمتر از نیم ساعت وقتت رو می‌گیره
  • با مواد ساده‌ای که احتمالاً تو خونه داری، آماده میشه!
  • مناسب برای وعده‌های سریع یا حتی غذای آماده‌ی چند روز
  • غذای باقی‌مونده‌اش برای ناهار فردا عالیه!

مواد لازم رَپ مرغ سیر پنیری

  • سینه‌ی مرغ: بدون استخوان و پوست، به صورت مکعبی کوچیک خردش کن. قبل از مزه‌دار کردن، خشکش کن تا خوب برشته بشه.
  • نان ترتیلا: نون‌های نرم و تازه بزرگ انتخاب کن که راحت بپیچه.
  • پنیر رنده‌شده: ترکیبی از چدار و موزارلا که هم خوش‌طعم باشه، هم کش بیاد.
  • پودر سیر: چون سیر تازه توی حرارت بالا می‌سوزه، پودر سیر طعم ملایمی می‌ده.
  • ادویه‌ها: نمک، فلفل، پاپریکا ساده یا دودی و پودر پیاز برای عمق طعم
  • پودر قارچ و خامه : عطر و مزه قارچ و خامه رو تا ریزترین لایه ها غذا میبره.
  • سس سیر یا سس چیلی: رطوبت می‌ده و همه‌ی مزه‌ها رو به هم وصل می‌کنه.

آماده‌سازی مرغ

مرغ‌ها رو به اندازه‌ی یه بند انگشت کوچیک خرد کن. توی یه کاسه با کمی روغن زیتون و ادویه‌ها خوب مخلوط کن. بذار 5 دقیقه بمونه تا طعم بگیره.

ماهی‌تابه رو روی حرارت متوسط داغ کن (نه خیلی زیاد که بسوزه). مرغ‌ها رو یه لایه بریز تا همه‌اشون فرصت برشته شدن داشته باشن. هر طرف رو حدود 3 دقیقه سرخ کن تا طلایی بشه و در عین حال آب‌دار بمونه.

طرز تهیه رَپ مرغ سیر پنیری

پیچیدن و آماده‌سازی

تُرتیلا رو کمی گرم کن تا نرم‌تر بشه. یه لایه سس سیر روش بمال، بعد مرغ داغ رو بریز وسطش و روش پنیر چدار و موزارلا بپاش.

حالا از پایین تا کن، دو طرف رو جمع کن و سفت بپیچ. این‌طوری مواد وسطش نمی‌ریزه.

مرحله‌ی نهایی: تُرد و طلایی

رپ‌ها رو بذار تو ماهی‌تابه‌ی گرم با حرارت ملایم. با کفگیر کمی فشار بده تا لبه‌ها بچسبن و رپ حالت پرس‌شده بگیره. هر طرف رو 2–3 دقیقه بپز تا طلایی و تُرد بشه و پنیر حسابی آب بشه.

نکات طلایی که باید بدونی

ترکیب دو مدل پنیر هم طعم رو عالی می‌کنه، هم حالت کش‌دار می‌ده

اجازه بده رپ بعد از پخت 1–2 دقیقه بمونه تا پنیر ببنده

می‌تونی با مرغ، گوشت یا حتی سبزیجات متنوعش کنی

پیشنهاد سرو

کنارش یه سالاد خیار و ماست سبک یا سیب‌زمینی شیرین تنوری عالی می‌شه. این ترکیب تردی بیرون رپ رو با طراوت کنار غذا متعادل می‌کنه.

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *