آموزش پخت و پز

ناگت مرغ خانگی

دستور پخت ناگت مرغ خونگی

یکی از سخت‌ترین کارها اینه که وقتی یه ناگت مرغ ترد و آبدار و خوشگل دقیقا جلوت روی میز باشه، مقاومت کنی و بگی نمیخورم! این دستور پخت ناگت خونگی دقیقا همین حس رو زنده میکنه و به عنوان یک آزمون میتونی شرکت کنی و ببینی آخر سر برنده شدی یا بازنده!

دستور پخت ناگت مرغ خونگی

تو اکثر دستورهای پخت از سینه استفاده شده چون گوشتی یکدست داره و خیلی راحت برش میخوره، اما گوشت رون مرغ چی؟ بافت ترد و کمی چرب‌تر داره! پس میتونه یک انتخاب بهتر برای ناگت باشه. اما اگر هنوز فکر میکنی استفاده از سینه مرغ بهتر هست، پس همین روش رو با سینه مرغ اجرا کن . آخر سر هم نظرت رو برام بنویس!

آماده‌سازی مرغ برای طعم بی‌نظیر

توجه!!! آماده کردن مرغ و مرینیت کردنش مهم‌ترین بخش هست و اصلا نباید حذف بشه! بدون شک این کار طعم رو بهتر می‌کنه و از خشک شدن موقع سرخ کردن یا پخت جلوگیری می‌کنه و گوشت را هنگام سرخ کردن یا پختن آبدار نگه می‌داره!

مواد لازم ناگت مرغ خونگی

  • 2 تکه ران یا سینه مرغ
  • 1 پیمانه دوغ (برای نرمی بیشتر)
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • کمی پاپریکای دودی (برای طعم بهتر)
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آرد سوخاری اسپایسی (دلخواه)

ایده‌آل ترین حالت خوابوندن مرغ تو مواد از شب قبل هست اما میتونی حتی یک ساعت قبل از شروع پخت هم این مراحل رو انجام بدی. اما قطعا تفاوت مزه رو تو مدت زمان خوابوندن حس می‌کنی.

روکش ترد سوخاری

تکه مرغ رو باید توی سه تا کاسه بغلتونی و یکبار دیگه هم تکرارش کنی و بگذاری چند دقیقه ای استراحت کنه و بعد سرخ کنی، اینطوری آرد سوخاری بهتر به مرغ میچسبه و موقع سرخ شدن جدا نمیشه.

  • مخلوط آرد: آرد رو با کمی نمک، کمی پودر فلفل قرمز یا فلفل سفید یا فلفل سیاه برای طعم بهتر مخلوط کن.
  • تخم مرغ: برای ایجاد یک لایه چسبنده و یکدست، چند عدد تخم مرغ را با کمی شیر مخلوط کن.
  • آرد سوخاری: برای بیشترین تردی، از آرد سوخاری درشت استفاده کن. برای طعم بیشتر، کمی پنیر پارمزان هم اضافه کنی بد نیست و بیشتر سلیقه‌ای هست.

سرخ کردن در ماهیتابه

روغن رو بزار حسابی داغ بشه و بعد تکه های ناگت آماده شده رو تو روغن سرخ کن.

پختن در فر

بزار فر خوب داغ بشه و با فرچه یکم روی ناگت ها روغن بمال و بزار 20 دقیقه توی فر پخته بشه.

سرخ کردن در هواپز

برای اینکار یکم روغن روی دو طرف ناگت اسپری کن و بزار 10 تا 12 دقیقه تو دما 190 درجه سرخ بشه.


انواع سس مناسب برای ناگت مرغ

  • سس رنچ
  • سس کچاپ
  • سس باربیکیو
  • سس کچاپ و سبزیجات
  • سس چیلی تای

درباره شیوا فقیه نژاد

شما! آشپزی که تو خونه داری غذا میپزی تو قهرمان من هستی. من مشتاق آشپزی و به اشتراک گذاشتن دستور العمل‌های خوشمزه با شما هستم. هدف من؟ الهام بخشیدن به شما برای ورود به آشپزخانه و طبخ غذاهای تازه و خوش طعم... دستور العمل‌هایی که در عطاری مطاری خواهید یافت عشق شما را به آشپزی و آشپزخانه بیشتر می‌کند، تمرکز من بر روی سهولت آشپزی در وقت کم و طعم‌های جسورانه و هیجان‌انگیز است تا مزه‌هایی لذت‌بخش ایجاد کنیم. دستور العمل‌هایی آسان برای هر روز از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های کاربردی و سلامت محور تا غذاهای خاص تمام دنیا...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *