شیرینی پنیری با سیاه دانه و کنجد

میخواهی یک صبحانه یا میانوعده عالی با طعمی بینظیر و خواص فراوان داشته باشی؟ شیرینی پنیری یک انتخاب بینظیر برای کسانی است که به دنبال یک میانوعده یا دسر ساده و خوشمزه هستند. این شیرینی بافتی نرم و سبک دارد که به دلیل استفاده از پنیر تازه و مواد اولیه ساده، طعمی بینظیر و لطیف به آن میبخشد.
درست کردن آن بسیار آسان است و به تجربه زیادی در آشپزی نیاز ندارد، به همین دلیل حتی کسانی که تازه به دنیای شیرینیپزی وارد شدهاند هم میتوانند از این دستور استفاده کنند و یک شیرینی خانگی و دلپذیر را در مدت کوتاهی آماده کنند.

مواد لازم شیرینی پنیری
- 100 گرم کره
- 1/4 (چهارم) فنجان روغن زیتون
- یک عدد تخم مرغ (سفیده در خمیر)
- 1 قاشق غذاخوری سیاه دانه
- 1 قاشق غذاخوری دانه کنجد
- یک قاشق چایخوری شکر
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 10 گرم بیکینگ پودر
- 2 لیوان آرد
- یک کاسه پنیر فتا

طرز تهیه
کره آب شده را با روغن زیتون و تخم مرغ در کاسه ریخته و مخلوط کنید. بعد از اینکه این سه با یکدیگر به خوبی مخلوط شدند کنجد، سیاه دانه، نمک، شکر و بیکینگ پودر را اضافه کنید. سپس آرد را به آرامی به مواد اضافه کنید تا مواد به خمیری با بافت نرم و یکدست تبدیل شود. در انها پنیر را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.
کار تمام است! خمیر را به گلوله هایی کوچکتر از گردو شکل دهید و بر روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید. زرده تخم مرغ را برروی نان ها با برس بمالید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا آماده شود.

یکی از ویژگیهای برجسته شیرینی پنیری، مناسب بودن آن برای تمام سنین است. کودکان میتوانند از طعم لطیف و ملایم این شیرینی لذت ببرند و بزرگسالان نیز آن را بهعنوان یک میانوعده سالم و سبک برای رفع گرسنگی یا همراهی با چای و قهوه عصرگاهی میل کنند. این شیرینی گزینهای عالی برای یک صبحانه مفید و مقوی نیز هست، زیرا مواد مغذی موجود در پنیر مانند کلسیم و پروتئین به تقویت استخوانها و حفظ انرژی بدن کمک میکند.
با توجه به سادگی تهیه و مواد اولیه در دسترس، شیرینی پنیری گزینهای بدون زحمت و کاربردی برای تمام روزهای هفته محسوب میشود. میتوانید آن را تازه و گرم سرو کنید یا در یخچال نگه دارید تا در هر زمان از طعم خوشایندش لذت ببرید. علاوه بر این، ترکیبات موجود در پنیر و دیگر مواد اولیه آن باعث میشود که شیرینی پنیری سرشار از خواص تغذیهای باشد و بهعنوان یک انتخاب سالم و خوشطعم برای تمامی اعضای خانواده شناخته شود.



